We maken gebruik van cookies

Accepteer

Exact Online

Als accountant gaan wij mee met onze tijd. Een ontwikkeling van de laatste jaren is de opkomst van software om online de administratie te voeren. Naast Twinfield ondersteunen wij ook Exact Online.

Waarom Exact Online

Met Exact Online heb je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer en is daarom hét nummer 1 boekhoudprogramma voor het MKB. Exact Online heeft een modulaire opbouw, waardoor het als het ware met jouw installatiebedrijf meegroeit en dankzij de koppeling met je smartphone of tablet kun je overal zaken afhandelen en heb je realtime inzicht in jouw cijfers.

Koppel ook jouw bank, tankpas, debiteurenbeheer aan Exact Online en stel zo jouw eigen boekhoudprogramma samen. Of hou al je relatiegegevens automatisch up-to-date met de KvK-koppeling, overal en met elk device te bekijken. Even die openstaande facturen of notities van de laatste salesmeeting erbij pakken? Het wordt kinderspel.

Samenwerken Exact Online met Van ’t Hul adviseurs – fiscalisten – accountants

De krachtige functionaliteit van Exact Online en de deskundigheid Van ’t Hul zijn een gouden combinatie. De door ons verwerkte gegevens zijn altijd up-to-date en op elk device voor jou beschikbaar. Bovendien kunnen we je veel gerichter adviseren zonder dat we steeds bij je op bezoek komen.