Exact Online

Als accountant gaan wij mee met onze tijd. Een ontwikkeling van de laatste jaren is de opkomst van software om online de administratie te voeren. Naast Twinfield ondersteunen wij ook Exact Online.

Waarom Exact Online

Exact Online heeft u realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer en is daarom hét nummer 1 boekhoudprogramma voor het MKB. Exact Online heeft een modulaire opbouw, waardoor het als het ware met uw onderneming meegroeit en dankzij de koppeling met uw smartphone of tablet kunt u overal zaken afhandelen en heeft u realtime inzicht in uw cijfers.

Koppel ook uw bank, tankpas, debiteurenbeheer aan Exact Online en stel zo uw eigen boekhoudprogramma samen. Of hou al uw relatiegegevens automatisch up-to-date met de KvK-koppeling, overal en met elk device te bekijken. Even die openstaande facturen of notities van de laatste salesmeeting erbij pakken? Het wordt kinderspel.

Samenwerken Exact Online met Van ’t Hul adviseurs – fiscalisten – accountants

De krachtige functionaliteit van Exact Online en de deskundigheid Van ’t Hul zijn een gouden combinatie. De door ons verwerkte gegevens zijn altijd up-to-date en op elk device voor u beschikbaar. Bovendien kunnen we u veel gerichter adviseren zonder dat we steeds bij u op bezoek komen.