We maken gebruik van cookies

Accepteer

Grip op jouw financiële administratie met internetboekhouden

Bij traditionele boekhoudpakketten zit je vast aan jaarlijks terugkerende licentiekosten. Bovendien kost het regelmatig installeren van nieuwe versies en het dagelijks maken van back-ups veel tijd. Dat kan sneller, veiliger en comfortabeler met een online boekhoudpakket. Wij werken onder andere met de online boekhoudsoftware van Reeleezee, Twinfield en Yuki, waar wij je alles over kunnen vertellen.

Boekhouden anno nu

Voor internetboekhouden heb je zelf geen boekhoudpakket meer aan te schaffen. Je sluit simpelweg een abonnement af met een vaste prijs per maand. Hiermee kun je altijd jouw financiële administratie inzien of bijwerken. Dit gebeurt altijd over een beveiligde verbinding. Back-ups worden extern gemaakt, waardoor jouw administratie niet beschadigt of zoekraakt.

Optimale communicatie met ons kantoor

Voor jouw contact met ons kantoor heeft internetboekhouden nog meer voordelen. Zo verloopt de communicatie sneller en efficiënter. En als je wilt kunnen we op afstand ‘realtime’ met je meekijken en direct correcties doorvoeren. Jouw financiële administratie is dus altijd kloppend en actueel. Dat geldt overigens ook voor de software van het boekhoudpakket, want updates zijn bij het abonnement inbegrepen.

Ruimte voor groei

Met internetboekhouden is het bijhouden van jouw financiële administratie efficiënter en betaalbaarder. Hierdoor is er meer tijd en budget om te groeien. Daar ondersteunen wij je graag bij, waarbij we de cijfers omzetten in praktische informatie. Benieuwd naar onze expertise en werkwijze? Maak kennis met de persoonlijke benadering van VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants

Kennismaken