We maken gebruik van cookies

Accepteer

Reeleezee accountant

Als accountant gaan wij mee met onze tijd. Een ontwikkeling van de laatste jaren is de opkomst van software om online de administratie te voeren. Naast Twinfield, Exact online, AccountView Go ondersteunen wij ook Reeleezee.

Waarom Reeleezee?

Reeleezee is online boekhoudsoftware geschikt voor allerlei MKB ondernemingen. Reeleezee is met name handig omdat kennis van boekhouding, grootboekrekeningen en BTW codes niet noodzakelijk is. Reeleezee werkt door middel van zogenaamde boekingsbonnen, waarmee al veel van onze klanten met beperkte boekhoudsoftware zelfstandig de administratie voeren. Wij kijken over de schouder mee, controleren periodiek de geboekte administratie en voeren ingewikkelde boekingen in.

Waarom geen Reeleezee?

De belangrijkste vraag of Reeleezee wel of niet interessant is, is of er een automatische import of export vanuit andere software, zoals branche specifieke software, noodzakelijk is. Mocht je twijfelen of Reeleezee geschikt is voor jouw installatiebedrijf? Neem dan contact op met Gerd van ’t Hul.

Samenwerken met Van ’t Hul en Reeleezee

Door middel van Reeleezee boek jij je administratie zelf, wij controleren de administratie en dienen de BTW aangifte in. Ook doen wij het moeilijke werk. Hierdoor bespaar je veel kosten die je anders aan een administratiekantoor of accountantskantoor had betaald.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden van samenwerken? Neem vrijblijvend contact op met Gerd van ’t Hul.