Yuki Accountant

Als accountant gaan wij mee met onze tijd. Een ontwikkeling van de laatste jaren is de opkomst van software om online de administratie te voeren. Naast Reeleezee, Exact online, Twinfield, AccountView Go ondersteunen wij ook Yuki.

Waarom Yuki:

Yuki is een concept waarbij je als kleine ondernemer betaalt per aangeleverde boeking. Je levert de documenten elektronisch aan en Yuki verwerkt en archiveert de facturen. Yuki is de uitkomst voor de kleine ondernemer. Met behulp van Yuki kun je als kleine ondernemer de administratie in huis houden, zonder zelf de administratie te doen. Yuki neemt het werk uit handen zodat jij je kunt focussen op de zaken waar je goed in bent.

Naast de administratie biedt Yuki het voordeel om gratis een compleet elektronisch financieel dossier in te richten. Belastingpapieren, contracten, verzekeringen en overige correspondentie kun je scannen en opbergen in Yuki. Fysiek uitwisselen van documenten met ons behoort volledig tot het verleden.

Samenwerken Yuki met Van ’t Hul Accountants en Belastingadviseurs:

Afhankelijk van je situatie en wensen kunnen wij de inrichting van jouw administratie begeleiden. Wil je zelf de gehele inrichting met Yuki op je nemen, dan beperken wij ons tot de controle, fiscale zaken, strategische advisering en het jaarwerk.

Yuki biedt ook de mogelijkheid om agenda’s, acties en berichten te delen.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden van samenwerken? Neem vrijblijvend contact op met Gerd van ’t Hul.