Rekentool-Beurs

Mogen wij het jou laten weten wanneer er een nieuw artikel op onze website staat?
JA

Welkom bij de rekentool van Van ‘t Hul accountants. Middels deze tool geven we u graag meer inzicht in uw prestatie ten opzichte van andere bedrijven in de installatiebeurs. Met deze inzichten helpen wij uw bedrijf graag verder te verbeteren waar nodig.

Uiteraard worden de gegevens die u invult niet gedeeld met derden en worden deze pas gekoppeld aan uw bedrijf wanneer u besluit uw contactgegevens met ons te delen. Tot die tijd zullen wij uw gegevens niet opslaan in de database. Voel u vrij om deze rekentool hiermee anoniem te gebruiken.

Bedankt voor het invullen van de rekentool. Met de gegevens die u ingevuld heeft, hebben wij een berekening kunnen maken en daar een cijfer aan gekoppeld in de rang van 0 tot 10. Dit cijfer laat zien hoe uw bedrijf presteert ten opzichte van andere bedrijven uit de installatiebranche.

Wat was de omzet in 2017:

Hoeveel FTE’ers stonden er in 2017 op de loonlijst?

Hoeveel is er gemiddeld betaald aan loonkosten in 2017 per persoon?
Hoeveel is er betaald aan loonkosten van ingehuurd personeel in 2017 per persoon?


Hoeveel is er betaald aan materiaalkosten in 2017?


Hoe groot waren de overige kosten ongeveer in 2017? Denk hierbij aan huur, rente, nutsvoorzieningen, enz.

Wat was het resultaat (=winst) in 2017?
Wij duiken graag wat dieper in deze cijfers om u een beter advies te geven, uiteraard geheel vrijblijvend. Wanneer u onderstaande contactgegevens met ons deelt kunnen wij contact met u opnemen over het resultaat.

Hartelijk dank voor uw inzending