We maken gebruik van cookies

Accepteer

Analyse en advies

Wil je op een gecontroleerde manier groeien, dan moeten we eerst weten waar jouw installatiebedrijf op dit moment staat. Om dit zo goed mogelijk in kaart te brengen, maken we een grondige analyse van jouw huidige bedrijfssituatie. Hiervoor gebruiken we onze POWER-SCAM, die laat zien waar voor jouw onderneming de grootste kansen liggen.

Groei door meer efficiency

Op basis van jouw actuele bedrijfsresultaat rekenen we voor je door wat elke procent efficiency voor jouw onderneming betekent. Door het optimaliseren van interne processen en stroomlijnen van functies en verantwoordelijkheden. Ook zijn er talloze mogelijkheden om de kosten te reduceren. Voor iedere onderneming zijn er andere efficiencyslagen te maken, daarom adviseren wij je graag over de stappen die het beste bij jouw onderneming passen.

Wil jij je installatiebedrijf in vorm krijgen voor de Energietransitie?

Bij POWER van VANTHUL Accountants & Management Adviseurs staat jouw installatiebedrijf centraal. We maken een bedrijfsanalyse en adviseren over de keuzes die je hebt voor jouw voorgenomen transitie. Ervaar hoe je succesvol en winstgevend kunt groeien, met een betere balans tussen werk en privé. Maak kennis met de persoonlijke benadering van VANTHUL Accountants & Management Adviseurs.

Vrijblijvend kennismaken