We maken gebruik van cookies

Accepteer

Analyse en advies

Wil je op een gecontroleerde manier kunnen groeien, dan moeten we eerst weten waar jouw elektrotechnisch installatiebedrijf op dit moment staat. Om dit zo goed mogelijk in kaart te brengen, maken we een grondige analyse van jouw huidige bedrijfssituatie. Hiervoor gebruiken we een beproefd analysemodel, dat uiteindelijk laat zien waar voor jouw onderneming de grootste kansen liggen.

Groei door meer efficiency

Op basis van jouw actuele bedrijfsresultaat kunnen we voor je doorrekenen wat het betekent als je bijvoorbeeld 1% efficiënter werkt. Maar hoe krijg je dat dan zelf voor elkaar? Denk je aan het optimaliseren van interne processen en stroomlijnen van functies en verantwoordelijkheden. Ook zijn er veel mogelijkheden om de kosten te reduceren. Voor iedere onderneming liggen er andere efficiencyslagen, daarom adviseren onze ervaren MKB-experts je graag over de stappen die bij jouw onderneming passen.

Wil jij je installatiebedrijf laten groeien?

Bij de diensten van VANTHUL Accountants & Management Adviseurs staat groei van jouw elektrotechnisch installatiebedrijf centraal. We maken een bedrijfsanalyse en adviseren over de keuzes die je hebt voor jouw voorgenomen bedrijfsgroei. Ervaar hoe je succesvol en winstgevend kunt groeien. En maak kennis met de persoonlijke benadering van VANTHUL Accountants & Management Adviseurs.

Vrijblijvend kennismaken