Analyse en advies

Wilt u op een gecontroleerde manier kunnen groeien, dan moeten we eerst weten waar uw onderneming op dit moment staat. Om dit zo goed mogelijk in kaart te brengen, maken we een grondige analyse van uw huidige bedrijfssituatie. Hiervoor gebruiken we een beproefd analysemodel, dat uiteindelijk laat zien waar voor uw onderneming de grootste kansen liggen.

Groei door meer efficiency

Op basis van uw actuele bedrijfsresultaat kunnen we voor u doorrekenen wat het betekent als u bijvoorbeeld 1% efficiënter werkt. Maar hoe krijgt u dat dan zelf voor elkaar? Denkt u aan het optimaliseren van interne processen en stroomlijnen van functies en verantwoordelijkheden. Ook zijn er veel mogelijkheden om de kosten te reduceren. Voor iedere onderneming liggen er andere efficiencyslagen, daarom adviseren onze ervaren MKB-experts u graag over de stappen die bij uw onderneming passen.

Wilt u uw bedrijf laten groeien?

Bij de diensten van Van ’t Hul Accountants & Management Adviseurs staat groei van uw onderneming centraal. We maken een bedrijfsanalyse en adviseren over de keuzes die u heeft voor uw voorgenomen bedrijfsgroei. Ervaar hoe u succesvol en winstgevend kunt groeien. En maak kennis met de persoonlijke benadering van Van ’t Hul Accountants & Management Adviseurs.

Vrijblijvend kennismaken