We maken gebruik van cookies

Accepteer

Ontdek de groeimogelijkheden voor jouw installatiebedrijf

Als ambitieuze ondernemer zoek je continu naar groeimogelijkheden voor jouw elektrotechnisch installatiebedrijf. Wat zijn de consequenties van die groei? Welke maatregelen moet je treffen om ook volgend jaar en het jaar daarop te kunnen blijven groeien? Kun je van 5 à 15 personeelsleden groeien naar het dubbele aantal en tegelijk voldoende omzet en winst genereren om voor die groei te zorgen? De experts van VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants staan met beide benen in installatiebranche en geven graag advies over het verwezenlijken van je groeiambities.

Afspraak maken

Maak een plan voor gezonde groei

Als accountant voor elektro installateurs verdiepen wij ons in jouw onderneming en stellen we jouw zakelijk belang voorop. We helpen je om de keuzes te maken voor de beoogde bedrijfsgroei. Met een heldere visie, een bedrijfsstrategie en meerjarenramingen komen we tot een afgewogen groeistrategie die rekening houdt met de toekomst. Zo helpen we je om de groei op een gestructureerde manier te realiseren, zonder dat het je boven het hoofd groeit.

Groei vereist snel schakelen

De markt stelt hoge eisen en heeft geen tijd om te wachten tot alles geregeld is. Dankzij de inzet van ons Management Kompas Systeem (MKS) kunnen we snel schakelen, zodat je zicht hebt op het resultaat en grip op jouw groei:

VANTHUL focust op het waarmaken van jouw ambities, en houdt daarbij ook oog voor de continuïteit van jouw onderneming.

Kies de juiste financiering voor jouw uitbreiding

Tijdens zo’n groeispurt komen de grenzen van jouw installatiebedrijf duidelijk in beeld; het pand wordt te klein of je hebt te weinig transportmiddelen. De personeelsgroei maakt de elektro installatie van een ondernemingsraad noodzakelijk, met gevolgen voor de besluitvorming in de onderneming. In veel gevallen is er financiering nodig. Volstaan jouw eigen liquide middelen of kies je voor externe financiering? Wij helpen je de meest geschikte keuze te maken voor jouw situatie.

Als ambitieuze ondernemer zoek je continu naar groeimogelijkheden voor jouw bedrijf. Maar hoe houd je grip? En hoe financier je die groei? Klik eens op Kasstroombeheer, Vermogen, Bescherming of neem contact met ons op voor een verhelderend gesprek.

Weten hoe je snel verder kunt groeien?

Je wilt de groeimogelijkheden voor jouw elektro bedrijf ten volle benutten. Maar waar moet je allemaal aan denken? Wij staan voor je klaar met advies en hulp voor elektrotechnische installatiebedrijven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek.

SPARREN MET ÉÉN VAN ONZE ADVISEURS

Gerelateerde Artikelen