We maken gebruik van cookies

Accepteer

Financiële vrijheid

Je zou zeggen, financiële vrijheid? Wie droomt daar nou niet van. Helaas blijft het bij veel ondernemers vaak bij dromen terwijl wij er van overtuigd zijn dat je hier wel degelijk aan kunt werken. Maar wat is nu eigenlijk financiële vrijheid voor jou en waar begin je? VANTHUL gaat graag met jou aan de slag om hier aan te werken.

Financiële vrijheid; Heb jij behoefte aan:

  • Een effectiever leiderschapsteam?
  • Meer vertrouwen?
  • Zekerheid en continuïteit?
  • Vervroegd pensioen?
  • Gemoedsrust?
  • Het kunnen nemen van betere beslissingen?
  • Financiële onafhankelijkheid?
  • Soepele vermogensoverdracht?
  • Besparingen op erf en schenkbelasting?

VANTHUL kan je in dat geval adviseren over en helpen bij de volgende onderdelen van je bedrijfsvoering:

A: Leiderschapsontwikkeling

Elke ondernemer heeft verschillende leiderschapskwaliteiten in zich, uiteraard in uiteenlopende mate. Het is dan ook van belang om die kwaliteiten op de juiste manier te ontwikkelen. En om te leren herkennen in welke situatie een bepaalde leiderschapsstijl toegepast moet worden. We gaan daarom met elkaar aan de slag en bieden coaching voor het leiderschapsteam. We werken aan een verbeterde focus en probleemoplossing en we organiseren inspirerende ronde-tafelsessies zodat we dichter bij die financiële vrijheid komen.

B: Bedrijfsopvolging

Door een goede en tijdige voorbereiding kun je belastingheffing voorkomen. Omdat jij als ondernemer de plannen hebt om te stoppen en het bedrijf over te dragen, ontwikkelen we een plan om de continuïteit van de onderneming te waarborgen. Daarnaast stellen we een exit strategie voor op. Door een goede voorbereiding zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk belasting voor de overdracht van het (ondernemings)vermogen hoeft te betalen. Ook stellen we een complete bonus- en beloningsregeling voor het team op.

C: Pensioen zeker stellen

Jouw pensioenplannen zijn van groot belang: wat wil je nog doen? Hoeveel vermogen heb je hiervoor nodig? En op welke manier spaar je dit bij elkaar? Ook de overdracht van jouw bedrijf kan daarbij van belang zijn. Wanneer bereid jij je hier op voor? Samen stellen we de doelen en maken we een planning van de levensfasen. Aan de hand van een persoonlijk financieel plan gaan we aan de slag met de voorbereiding op je pensioen. We werken daarnaast aan de vermogensopbouw voor een goed pensioen.

D: Nalatenschap

Wat blijft er bij overlijden achter voor de nabestaanden? Wij beheren het estate planning proces, implementeren het familieplan en zorgen voor een familiestatuut. Allemaal zaken waarvan je weet dat ze geregeld moeten worden, maar die waarschijnlijk zijn blijven liggen omdat je genoeg andere of leukere dingen te doen hebt.


Heb je behoefte aan financiële vrijheid? En denk je dat we je kunnen helpen met een of meerdere onderdelen die hierboven genoemd worden? Dan gaan wij graag voor je aan de slag met het programma ‘Financiële vrijheid’. Ben je er nog niet zeker van wat precies bij je past? Vul dan de vragenlijst in zodat we je hier een passend advies over kunnen geven. Klik hier…

 

Liever direct contact met 1 van onze adviseurs? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. 

Financiële vrijheid

In de peiler; Financiële vrijheid wordt ‘Nalatenschap’ uitgebreid behandeld, zodat jij als ondernemer verder kunt groeien.

Fill out my online form

Gerelateerde Artikelen