We maken gebruik van cookies

Accepteer

Ondernemingsgroei

Ondernemingsgroei? Het klinkt heel logisch, maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Heel hard werken, alles aannemen en hopen dat er aan het eind van de streep meer binnenkomt dan dat er uitgaat. Door hier bewust mee aan de slag te gaan, kun je flinke stappen maken. Waar zit potentie? Hoe maak ik meer winst? VANTHUL gaat graag met jou aan de slag om hier aan te werken.

Ondernemingsgroei; we gaan graag met je aan de slag. Heb jij behoefte aan?

  • Controle over de ontwikkelingen?
  • Meer geldreserves?
  • Meer rust en vrije tijd naast je bedrijf?
  • Duidelijkheid binnen de organisatie?
  • Meer verantwoordelijkheid bij het personeel?
  • De juiste mensen op de juiste plek?

VANTHUL kan je in dat geval adviseren over en helpen bij de volgende onderdelen van je bedrijfsvoering:

A: Groeipotentieel als onderdeel van de ondernemingsgroei

Waar zit het groeipotentieel van jouw onderneming? Wij identificeren de groeifactoren en gaan hier mee aan de slag. Vervolgens bepalen we ieder jaar opnieuw de waarde van je onderneming en doen we onderzoek naar waardeverhogers. Tot slot monitoren wij de groeistrategie zodat je op koers blijft.

B: Meer winst

Wie wil dat nu niet? Maar hoe? Ondernemers zijn bijna altijd gepassioneerd over wat ze doen; producten ontwikkelen, innoveren, klanten blij maken, marketing, verkoop, noem maar op. Maar financiën vinden ze vaak maar lastig. Daardoor heeft een gemiddelde ondernemer geen idee hoeveel waardevolle informatie er besloten ligt in de cijfers. Wij identificeren de kosten en implementeren en monitoren het winstverbeterplan. We gaan aan de slag met de netto winst en waarde en gaan deze samen met jou verhogen. Dit is onderdeel van het programma ‘ondernemingsgroei.’

C: Kasstroomoptimalisatie

We maken de kasstroomrapporten en stellen een verbeteringsplan op. Je ontvangt maandelijks een overzicht van alle inkomsten en uitgaven verwerkt in het zogeheten ‘Waar-is-het-geld-gebleven-overzicht’. Tot slot streven wij ernaar om de cash conversion cycle te verkorten. Dat brengt direct weer andere voordelen met zich mee. Zoals minder werkkapitaal, een hogere rentabiliteit en een hogere solvabiliteit.

D: Ontwikkeling in ondernemerschap

Bij dit onderdeel ligt de aandacht op het creëren van meer duidelijkheid binnen de organisatie. We streven ernaar de mate waarin het team verantwoording neemt, te verhogen. We gaan ook aan de slag met het identificeren en uitvoeren van de bedrijfsvoering, zodat deze voor iedereen duidelijk wordt.

Heb je behoefte aan groei van jouw bedrijf? En denk je dat we je kunnen helpen met een of meerdere onderdelen die hierboven genoemd worden? Dan gaan we graag voor je aan de slag met het programma ‘Ondernemingsgroei’. Ben je er nog niet zeker van wat precies bij je past? Vul dan de vragenlijst in zodat we je hier een passend advies over kunnen geven. Klik hier.

Liever direct contact met 1 van onze adviseurs? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. 

Financiële vrijheid

 

 

In de peiler ‘Ondernemingsgroei’ gaan we aan de slag met punten als: meer geldreserves, meer rust en vrije tijd, duidelijkheid binnen de organisatie, de juiste mensen op de juiste plek. Enz.

Fill out my online form

Gerelateerde Artikelen