We maken gebruik van cookies

Accepteer

Bescherming stresstest

Nu het stof rondom de noodmaatregelen een beetje aan het neerdalen is, is het goed om als ondernemer je ook te gaan richten op de toekomst. Minister- President Rutte geeft al aan dat we ons moeten gaan voorbereiden op een 1,5 meter economie. NRC heeft door experts laten uitzoeken dat de pandemie nog wel 2 jaar kan voortduren.*

Een grote kans dat dit ons daarom allemaal gaat raken. Daarom is het goed nu alvast na te denken over de risico’s die je loopt als ondernemer, en de bescherming die je daarvoor nu nog kan opbouwen. Ook als het nog goed gaat.

Nog niet merkbaar (?)

Op dit moment merken installatiebedrijven niet of nauwelijks liquiditeitsproblemen, zo blijkt uit een poll op de website van Techniek Nederland. 20% verwacht het in de komende 3 weken, tegen 80% die daarvan niets verwacht te merken. Maar bedrijven stellen investeringen uit. Je doet nu waarschijnlijk klussen waarvoor je al een tijdje geleden opdracht hebt gekregen. Heb je ook al zicht op de rest van je werk, en denk dan ook na over de periode na de bouwvak?

Investeer in een overzicht van je risico’s

Investeer als ondernemer wat tijd in het inventariseren van je risico’s. Wat voor risico loop je als je geraakt wordt door de Coronacrisis? En als je al geraakt bent of wordt, is het ook handig om hierover na te denken. VANTHUL heeft daarvoor een gratis Coronacrisis Bescherming Nulmeting gemaakt. Als je deze vragenlijst invult krijg je binnen 48 uur per e-mail een gratis analyse van de huidige risico’s in je bedrijf, met daarbij richting voor de oplossing. Een voorbeeld van zo’n analyse bij een fictieve klant kan je hier vinden. Deze oplossing presenteren wij aan jou in een videocall.

Vul de tool in

Wij beseffen ons dat het onzekere tijden zijn voor ondernemers. Vandaar dat wij jou de kans bieden om jouw risico’s in beeld te brengen en oplossingsrichtingen te bieden. De tool biedt je een handige manier om allereerst te bepalen wat jij belangrijk vindt. Daarna wordt bepaald hoe je op de diverse punten scoort. De vragenlijst duurt maximaal 5 minuten. Vul hem hier in en we nemen contact met je op.
* https://www.nrc.nl/nieuws/2020/04/05/pandemie-kan-nog-2-jaar-duren-a3995970


Gerelateerde Artikelen

Share: