We maken gebruik van cookies

Accepteer

Corona update

Het coronavirus lijkt op zijn retour: China gaat grotendeels weer ‘open’ en ook in de rest van de wereld worden lockdowns langzamerhand versoepeld. Toch kunnen we (nog) niet terug naar zoals het was. Hoe gaat het ‘nieuwe normaal’ eruit zien?

6 Mei heeft Rutte weer een update gegeven over de zogeheten laatste fase van deze coronacrisis waarin we ons nu begeven. Een aantal maatregelen zijn versoepeld of zullen de komende weken versoepeld worden. Maar er wordt een flinke slag om de arm gehouden wanneer blijkt dat de IC cijfers weer stijgen, want dan zullen de maatregelen weer aangetrokken moeten worden. Vooralsnog is er in de installatiebranche (nog) niet veel te merken en hopelijk blijft dat ook zo, nu deze crisis op zijn retour lijkt te zijn. We houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen die er zijn én de hulpmiddelen die we bieden.

Nieuwe dienst; Online Financieel Management 

Wij hebben een totaal pakket opgesteld. Hierin zitten alle onderdelen die van groot belang zijn bij het beheren van een succesvolle onderneming. Ook nu, of juist nu! Het grote voordeel van dit pakket is dat je alles online kunt doen.

Lees meer

Nieuwe dienst; Bescherming stresstest

Heb je behoefte aan meer inzicht voor jouw onderneming? En denk je dat we je kunnen helpen met een of meerdere onderdelen die hierboven genoemd worden? Dan gaan we graag voor je aan de slag.

Lees meer

Nieuwe dienst; Kasstroom in tijden van crisis

We bieden een aantal extra en nieuwe diensten in deze speciale tijd. We hebben ze op een rij gezet zoals oa. de aanvraag van het noodfonds en van financieringen.

Lees meer

Hoe zit het met de 1,5 meter op bouwplaatsen? 

Bouwplaatsen moeten beter gecontroleerd worden op de naleving van maatregelen tegen het nieuwe coronavirus.

Lees meer

Accountantsverklaring nodig voor NOW?

Jazeker, maar hoe kan dit op een snelle manier geregeld worden als de nood hoog is?

Lees meer

Webinar: Voorkom stress in crisistijd

Grote kans dat deze crisis ons allemaal gaat raken, daarom is het goed nu na te denken over de risico’s die je loopt als ondernemer.

Lees meer

Hoe vraag je de NOW aan?

De NOW, oftewel tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid, is in het leven geroepen om de pijn van de coronacrisis te verzachten.

Lees meer

Steunmaatregelen elektrotechnisch installatiebedrijf

De gevolgen van de coronacrisis zijn enorm, ook voor ondernemers in het elektrotechnisch installatiebedrijf. Gelukkig zijn er allerlei steunmaatregelen.

Lees meer

Het laatste nieuws van week 15

Sinds gister dag de NOW aangevraagd worden, maar let op dat je het juiste rekeningnummer invult.

Lees meer

Loon directeuren grootaandeelhouders

Directeuren-grootaandeelhouders van BV’s mogen het gebruikelijk loon verlagen, dat heeft de Belastingdienst vandaag bekend gemaakt.

Lees meer

Noodfonds

SBI codes voor de € 4.000 Noodloket zijn ook aangevuld, je kan hier checken of je er voor in aanmerking komt

Lees meer

NOW regeling

NOW regeling (vergoeding loonkosten werkgevers) is bekend gemaakt. Vanaf maandag kunnen we het aanvragen.

Lees meer

Noodfonds

De regeling voor het Noodloket Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren is opengesteld: € 4000 per getroffen ondernemer.

Lees meer

Overbrugging zelfstandigen

De overheid heeft de verwachte Overbrugging voor zelfstandig ondernemers i.v.m. de Coronacrisis bekend gemaakt.

Lees meer

Pensioenfondsen

De maatregelen zorgen ervoor dat bedrijven oa. hun personeel kunnen doorbetalen.

Lees meer

Update week 13

We hebben het laatste nieuws betreft de ontwikkelingen voor ondernemers in de corona crisis op een rijtje gezet.

Lees meer

Vb Brief uitstel van betaling

Je kunt nu uitstel van betaling aanvragen voor je belasting. Hierbij een briefmodel waarmee je dat verzoek kan doen.

Lees meer

De noodmaatregelen in 1 overzicht

Het Kabinet komt opnieuw met nieuwe maatregelen bovenop de economische maatregelen die donderdag 12 maart al zijn genomen vanuit het kabinet.

Lees meer

Verlaging van de aanslag 2020

Verwacht je dóór de coronacrisis een lagere winst over het jaar 2020, dan kun je een verzoek indienen voor een verlaging van de voorlopige aanslag inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Lees meer

Overbrugging werkgelegenheid

Het kabinet heeft op dinsdagavond 17 maart jl. een nieuw pakket aan maatregelen aangekondigd om ondernemers in de komende maanden financieel te steunen.

Lees meer

Workshop kasstroombeheer

We zijn live gegaan met een besloten Facebookgroep speciaal voor ondernemers: “Kasstroom in een crisis – het beheersen van je kasstroom in moeilijke tijden” doe je mee?

Lees meer

Nieuwe maatregelen in verband met coronavirus

Het kabinet heeft 17 maart veel maatregelen aangekondigd om ondernemers tegemoet te komen. Hieronder een samenvatting van de voor jou meest relevante regelingen.

Lees meer

Werktijdverkorting installatiebranche

In verband met de coronacrisis is het mogelijk voor je werknemers werktijdverkorting aan te vragen. Hoe gaat zo’n aanvraag precies in zijn werk? En hoe zit het met de loondoorbetaling van je teamleden?

Lees meer

Coronavirus een ramp

Handen schudden mogen we niet meer van onze minister-president, of beter van niet. Aanvankelijk wekten onze deskundigen de indruk dat het wel zou kunnen meevallen. Goed je handen wassen en nog een paar van die praktische tips en we zouden de dans wel ontspringen.

Lees meer

Share: