We maken gebruik van cookies

Accepteer

Kasstroom in tijden van crisis

Het zijn hele bijzondere tijden. Veel spanning en onzekerheid en niemand weet wat er precies gaat gebeuren. Voor een flink aantal ondernemers komen er zware tijden, maar er worden ook al de nodige maatregelen getroffen om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Uiteraard helpen wij ondernemers ook graag zoveel mogelijk waar kan en daarom hebben we een aantal diensten die meteen ingezet kunnen worden. Bekijk hier mogelijkheden of overleg met jouw adviseur over wat we voor jouw kunnen betekenen.

 

18 maart is onze KasstroomCampus live gegaan. Dit is een gratis online platform waarop wij zoveel mogelijk informatie en tips geven aan ondernemers betreft het optimaliseren van je kasstroom in deze bijzondere tijd. In de besloten Facebookgroep bespreken we hoe kasstroom problemen door de corona crisis te voorkomen zijn en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw onderneming er sterker uitkomt. Alle ondernemers kunnen hier gratis aan deelnemen en het trainingsmateriaal staat allemaal online, dus je kunt het thuis, in jouw eigen tijd doen.

Het beheren van jouw kasstroom is door de Corona crisis cruciaal geworden. In deze groep worden voorbeelden gegeven, tips gegeven en concrete adviezen hoe je onder andere:

  • Je huidige kasstroom kunt optimaliseren
  • Hoe je uitstel aanvraagt bij de Belastingdienst en voor welke bedragen je dit moet doen
  • Hoe je werktijdverkorting aanvraagt
  • Het verkrijgen van financiering

Doe gratis mee! 

Meld je aan en begin meteen! Wij geven je alle tips en trucs om een gezonde kasstroom te creëren, zodat je hier in ieder geval geen stress over hoeft te hebben tijdens deze corona crisis. Onze experts zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volgen het nieuws op de voet, dus ook dat zal allemaal worden meegenomen in de trainingen.

 

Waarbij kunnen we je van dienst zijn:

VANTHUL bescherming stresstest

VANTHUL aanvraag noodfonds

VANTHUL snelle kasstroom prognose

VANTHUL kasstroom optimalisatie

VANTHUL financieringsaanvraag

VANTHUL individueel traject

Schakel ons in voor een individueel traject en kom sterker uit deze crisis dan dat je ‘m in ging. Mail mij persoonlijk en we nemen contact met je op.

Fill out my online form