We maken gebruik van cookies

Accepteer

Aanvraag-noodloket

De overheid voorziet in een eenmalige vergoeding van € 4.000 voor vaste lasten vanwege de Coronacrisis voor getroffen sectoren. Deze aanvraag kunnen wij voor je doen, we hebben hiervoor een aantal gegevens nodig die bij ons bekend zijn wanneer je klant bij ons bent. Verder doen wij de aanvraag en doen controle op uitbetaling. De werkzaamheden starten na het geven van de opdracht en dan zal de aanvraag binnen 48 uur zijn gedaan. Kosten, eenmalig € 99,- Zie hier het plan van aanpak.

VANTHUL snelle kasstroom prognose

VANTHUL kasstroom optimalisatie

VANTHUL individueel traject

Koppel je boekhoudpakket aan onze software en je krijgt van ons een snelle kasstroom prognose zodat je weet wanneer je een tekort hebt en wanneer je ruimte hebt om te investeren. De kasstroom prognose wordt individueel met je doorgenomen via een videoverbinding.

Meld je aan!

Laat ons je helpen je kasstroom te verbeteren met ons Kasstroom Optimalisatie programma. Samen met collega ondernemers ga je werken aan het optimaliseren van je kasstroom en je geldmiddelen. Cash is king!

Meld je aan! 

Schakel ons in voor een individueel traject en kom sterker uit deze crisis dan dat je ‘m in ging. Mail mij persoonlijk en we nemen contact met je op.

Fill out my online form