We maken gebruik van cookies

Accepteer

Hoe krijg je zelf energie van de energietransitie?

Het zijn uitdagende tijden voor de elektro-installateur.  Dat brengt allerlei ondernemersvragen met zich mee. Bij al die ontwikkelingen speelt steeds de vraag hoe je als elektro-installateur ondernemer je energie moet verdelen om te profiteren van de energietransitie.

Ondernemersvragen voor de elektro-installateur

Hoe krijg je zelf energie van de energietransitie?

Het zijn uitdagende tijden voor de elektro-installateur. Veel aanbod van werk, een planning tot achter de horizon en dat gecombineerd met personeelskrapte. Ook hebben vele te maken met een stortvloed aan nieuwe toepassingen waar nog ervaring mee moet worden opgedaan. Dat brengt allerlei ondernemersvragen met zich mee. Moet je zelf zonnepanelen gaan aanbieden, of laat je dat over aan een specialist? Zit daar een verdienmodel in? Wacht je met het aanbieden van warmtepompen tot je werkgebied van het gas af moet? Of ga je er nu al mee aan de gang? Welke subsidies zijn er allemaal voor de energietransitie van bedrijven? Bij al die ontwikkelingen speelt steeds de vraag hoe je als ondernemer van een elektrotechnische installatiebedrijf je energie moet verdelen om te profiteren van de ontwikkelingen.

Tijdens de verbouwing gaat de verkoop gewoon door

Probleem van de meeste elektro-installateurs is dat ze zo druk zijn met IN hun onderneming te werken, dat ze er niet aan toe komen om AAN hun onderneming te werken. Je hebt een plan nodig om met jouw onderneming te profiteren van alle kansen die de energietransitie je kan bieden. Maar vind daar de tijd maar eens voor om het te bedenken, laat staan succesvol uit te voeren. En dat naast al het werk dat dagelijks al op je afkomt als elektro-installateur. Precies daarvoor hebben we POWER ontwikkeld, de routekaart voor elektro-installateurs om je Personeel, Onderneming en Winstontwikkeling te optimaliseren voor de energietransitie.

Bewezen effectief in de installatiebranche

Van ’t Hul is gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van elektrotechnische installatiebedrijven. Door onze ervaring met je collega’s in de installatiebranche weten we wat er moet gebeuren en waar precies de kansen liggen voor jouw onderneming om te groeien met het hoogste rendement. Wij weten dat geen onderneming hetzelfde is. Omvang, personeelsbestand, klantenbestand én ambitie bepalen waar duurzame groeikansen zitten. Met onze POWER-scan maken we snel zichtbaar waar de kansen voor jouw onderneming zitten. Omdat je zelf geen tijd hebt om daar maximaal van te profiteren, begeleiden wij onze klanten gemiddeld anderhalf jaar lang om hun organisatie aan te passen aan de nieuwe werkelijkheid van de energietransitie.

Investeer als elektro-installateur in je onderneming

Ons POWER-programma zorgt er niet alleen voor dat jij als elektro-installateur snel kunt profiteren van de energietransitie. Maar ook dat je daar eerder klaar voor bent dan je collega-concurrenten, en dat voordeel pakt niemand je meer af. Wij garanderen je dat POWER zich ruimschoots zal terugverdienen door de omzet en winst van je bedrijf. Dus waar wacht je nog op? Maak nu een afspraak voor een POWER-Scan met Gerd van ’t Hul om te zien waar je omzet en winst naartoe groeien als je met ons gaat samenwerken. Wil je meer weten over de POWER-scan stuur gerust een email aan gerd@vanthul.nl om meteen een afspraak te maken.

 

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen.

Share: