We maken gebruik van cookies

Accepteer

Verbeterd Elektrotechnisch Installatiebedrijf Winst Systeem heet nu POWER

We hebben de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgebouwd over elektriciens en hoe we hun bedrijf kunnen helpen verbeteren. Al die kennis is samengevoegd in ons EIWS- programma, dat voor alle klanten die daar gebruik van maken doet wat het belooft. En meer.

Vernieuwd en verbeterd
EIWS is vernieuwd en verbeterd om maximaal te kunnen profiteren van de kansen die de Energietransitie biedt aan elektrotechnische ondernemers. Met extra aandacht voor het personeelstekort waar we nu al mee te kampen hebben. Maar dat door de Energietransitie nog vele malen nijpender zal worden.

De 2.0 versie van EIWS was daardoor toe aan een nieuwe naam: POWER.
POWER staat voor Personeel – Ondernemen – Winst – Energietransitie – Routekaart. POWER is onze gegarandeerde werkwijze om ondernemen in een elektrotechnisch installatiebedrijf leuker, beter en winstgevender te maken. Om je organisatie in vorm te krijgen om maximaal te profiteren van de kansen die de Energietransitie biedt. Daar de financiële ruimte voor te vinden door meer winst te maken. Meer tijd aan je onderneming besteden en tegelijkertijd meer tijd over te houden voor je privéleven.

Klinkt als een droom? Als je wilt, brengen we je in contact met collega installateurs die deze droom al leven. Kijk voor meer informatie op www.vanthul.nl/eiws/

Share: