Financiële zekerheid

Financiële zekerheid? Het klinkt heel logisch, maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Heel hard werken, alles aannemen en hopen dat er aan het eind van de streep meer binnenkomt dan dat er uitgaat. Door hier bewust mee aan de slag te gaan, kun je flinke stappen maken. Waar zit potentie? Hoe maak ik meer winst? VANTHUL gaat graag met jou aan de slag om hier aan te werken.

Financiële zekerheid, heb je behoefte aan:

  • Meer geld vrij door belastingbesparingen?
  • Gemoedsrust over de geldpositie?
  • Minder werkkapitaal noodzakelijk?
  • Rust op financieel gebied?
  • Financieel Inzicht en overzicht?
  • Betekenisvolle managementrapporten?
  • Goedkoper geld lenen?

VANTHUL kan je in dat geval adviseren over en helpen bij de volgende onderdelen van je bedrijfsvoering:

A: Essentieel optimaal ondernemen

“Als de basis goed is…” Wij zorgen er voor dat je als ondernemer jaarlijks voldoet aan de wettelijke vereisten, zowel privé als zakelijk. Je kunt van ons continue fiscale optimalisatie verwachten en een proactieve besparingsstrategie.

B: Ideale ondernemingsstructuur

Hoe ziet jouw ideale ondernemingsstructuur eruit? Heb jij precies voor ogen hoe dit moet zijn? Of laat jij je inspireren door de dagelijkse gang van zaken? Dit onderdeel beschermt jou als ondernemer tegen ongewilde schuldeisers en zorgt voor risicoverlaging bij onverwachte gebeurtenissen. Bovendien bekijken we of en zo ja bij welke structuurwijzigingen je belasting kunt besparen. Wij regelen de fiscale inrichting en voeren gesprekken met de Belastingdienst en andere instellingen om je belangen op dit gebied te behartigen.

C: Inzicht in administratie

VANTHUL houdt toezicht op jouw administratie en maakt elk kwartaal een financieel- en kasstroomoverzicht, zodat je precies weet hoe het bedrijf er voor staat. Hieruit voortvloeiend krijg je een jaarlijkse prognose of een rolling forecast. Onderdeel van het programma financiële zekerheid.

D: Proactieve besluitvorming

Samen met een adviseur worden er een aantal doelstellingen in de vorm van Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI’s) opgesteld die als richtlijnen fungeren bij de werkzaamheden. Wij zorgen voor een real-time dashboard zodat je altijd kunt zien waar je staat en of de doelstellingen gehaald worden.

 

Heb je behoefte aan financiële zekerheid? En denk je dat we je kunnen helpen met een of meerdere onderdelen die hierboven genoemd worden? Dan gaan we graag voor je aan de slag met ons programma ‘Financiële zekerheid’. Ben je er nog niet zeker van wat het beste bij je past? Vul dan de vragenlijst in zodat we je hier een passend advies over kunnen geven. Klik hier…

 

 

Liever direct contact met 1 van onze adviseurs? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. 

 

Gerelateerde Artikelen

Fill out my online form

Financiële vrijheid

 

 

In de peiler ‘Financiële zekerheid’ gaan we aan de slag met punten als: Meer geld vrij door belastingbesparingen?Gemoedsrust over de geldpositie? Rust op financieel gebied? Financieel Inzicht en overzicht? Enz.