Een nieuwe onderneming starten is geen kinderspel

Ondernemen is een uitdaging. Een onderneming beginnen is nog uitdagender. Welke vergunningen zijn er nodig? Welke rechtsvorm is op dit moment het beste? Hoe financieren we de nieuwe onderneming? Zoeken we financiële participatie of gaan we in gesprek met de bank? En wat willen die eigenlijk van ons weten? Nog afgezien van basale zaken als het aanvragen van een fiscaal nummer en inschrijving in de Kamer van Koophandel. Een onderneming starten is een hele onderneming.

Gelukkig hebben wij het al vaker gedaan

Een nieuwe onderneming starten is geen routineklus. Want geen onderneming is hetzelfde – dankzij de ondernemer die daar zijn persoonlijke stempel op drukt. Maar we hebben het natuurlijk al wel veel vaker gedaan. Daarom stellen we de juiste vragen. En komen met antwoorden op vragen die u waarschijnlijk nog niet bedacht had.

Snel aan de slag

Als u de knoop heeft doorgehakt om een onderneming te starten, moet u uitkijken dat u die energie niet kwijtraakt. Dat is zomaar gebeurd als u zelf overal achteraan moet. Omdat we niet alleen weten wat er bij komt kijken, maar ook nog hoe we het snel en (in één keer) goed kunnen organiseren, bent u als startende ondernemer met onze hulp en begeleiding veel sneller bezig met uw nieuwe onderneming. En daar was het toch om begonnen?

Kosten Baten

De was de deur uitdoen is voor een startende ondernemer niet vanzelfsprekend. Een accountant inschakelen kost geld. En wat levert dat nou eigenlijk op? Daar willen we toch iets over kwijt. Wat levert het op als je vier weken eerder dan gedacht had uw eerste rekeningen betaald krijgt? Wat levert het op als uw financiering toekomstgericht voor u is aangevraagd? Zodat u die kosten volgend jaar niet nog een keer hoeft te maken als er extra financiering nodig is. Wat levert het op als er startersubsidies zijn aangevraagd en verleend? Wat levert het op als de fiscaliteit van uw onderneming én privé in een keer goed geregeld zijn.

Als kersverse ondernemer komt er veel op u af. Klik eens op fiscaal advies, bedrijfsgroeikasstroombeheer of neem contact met ons op voor een verhelderend gesprek.

Weten hoe u snel verder kunt groeien?

U wilt uw eigen bedrijf starten, maar natuurlijk ook meteen groeien. Wij staan voor u klaar met advies en hulp. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek op een van onze kantoren in Wilnis, Woerden of Amsterdam.

Benieuwd naar de ervaringen van klanten die wij adviseerden?

Bekijk onze referenties