We maken gebruik van cookies

Accepteer

Hoe ziet de Power-Scan voor ondernemers in de installatiesector er uit?

 

Het traject heeft een doorlooptijd van 10 werkdagen en ziet er als volgt uit:

  1. Onze ervaren adviseur komt bij je langs voor een planningsgesprek en verzamelt alle benodigde gegevens
  2. Op ons kantoor wordt dit omgezet in:
    1. Resultaat analyse
    2. Fiscale analyse
    3. Kasstroom analyse
  3. De analyses worden je per e-mail toegestuurd
  4. Tijdens een afsluitend gesprek met de adviseur worden de analyses doorgenomen

Na afloop heb je drie pagina’s vol met interessante informatie hoe je op dit moment scoort en welke concrete acties je kunt ondernemen om de scores te verbeteren. Ben je benieuwd hoe zo’n analyse eruit ziet? Klik hier voor een voorbeeld van de kasstroom analyse.

 

De Snelle Scan in praktijk:

“Onze interesse was gewekt toen bleek dat VANTHUL veel ervaring heeft in de installatiebranche. We waren al wat langer op zoek naar de juiste adviseur in deze branche en daarom hebben we Gerd destijds uitgenodigd voor een kennismaking. Mooie woorden en interessante voorspellingen voor ons bedrijf, maar we wilden toch graag wat meer zien, voordat we met VANTHUL aan de slag gingen. De POWER-Scan was daarom voor ons perfect. Voor een relatief laag bedrag heeft VANTHUL een hele scan van ons bedrijf gemaakt inclusief een aantal hele realistische en uitvoerbare adviezen. Dit raad ik echt alle ondernemers aan.

Een opvallende uitkomst was onder meer dat we door het verhogen van onze tarieven nu leukere opdrachten hebben. Dat hadden we vooraf niet durven dromen. Maar complete berekening + onderbouwing hiervoor, gedaan door Gerd, heeft ons overgehaald en dus meteen met succes.

Interesse ?

Wanneer je geïnteresseerd bent in de POWER-Scan voor installatie ondernemers, vul dan het onderstaande formulier in, er wordt dan een telefonische afspraak gepland met onze adviseur om de details door te nemen.