We maken gebruik van cookies

Accepteer

Kasstroom-prognose

Snelle Kasstroom Prognose – Koppel je boekhoudpakket aan onze software en je krijgt van ons een snelle kasstroom prognose zodat je weet wanneer je een tekort hebt en wanneer je ruimte hebt om te investeren. De kasstroom prognose wordt individueel met je doorgenomen via een videoverbinding.

Voor € 199 krijg je snel inzicht of er genoeg geld is om deze crisis door te komen, of dat je maatregelen moet nemen. Bekijk hier een korte instructie over wat je van dit programma kunt verwachten. 

 

VANTHUL snelle kasstroom prognose

VANTHUL kasstroom optimalisatie

VANTHUL individueel traject

Koppel je boekhoudpakket aan onze software en je krijgt van ons een snelle kasstroom prognose zodat je weet wanneer je een tekort hebt en wanneer je ruimte hebt om te investeren. De kasstroom prognose wordt individueel met je doorgenomen via een videoverbinding.

Meld je aan!

Laat ons je helpen je kasstroom te verbeteren met ons Kasstroom Optimalisatie programma. Samen met collega ondernemers ga je werken aan het optimaliseren van je kasstroom en je geldmiddelen. Cash is king!

Meld je aan! 

Schakel ons in voor een individueel traject en kom sterker uit deze crisis dan dat je ‘m in ging. Mail mij persoonlijk en we nemen contact met je op.

Fill out my online form