We maken gebruik van cookies

Accepteer

Juridische adviezen

Hoe zit het met uw zekerheden inzake de algemene voorwaarden? Heeft u het debiteurensaldo in de grip? Dit zijn belangrijke onderdelen om uw bedrijf goed te kunnen besturen en de continuiteit te bewaren.

 

Dit is een specialistisch onderdeel van ‘VANTHUL Accountants en Belastingadviseurs’. Deze werkzaamheden zijn essentieel voor de continuïteit van uw onderneming. Wat doen wij voor u?

  • Het opstellen / controleren van de leveringsvoorwaarden die bij uw onderneming van toepassing zijn.
  • Het incasseren van openstaande posten bij uw debiteurs.
  • Opstellen van een arbeidscontract  voor een nieuwe medewerker.

Al deze werkzaamheden doen wij tegen een vast tarief. Hierdoor weet u wat u betaalt voor kwaliteit en niet verrast gaat worden door kleine lettertjes of grote facturen. De marktomstandigheden vragen momenteel veel van uw ondernemerschap. Daarbij hebben uw klanten het ook niet gemakkelijk, waardoor uw rekeningen niet zo snel betaald worden als voorheen. Dan is het meer dan ooit belangrijk dat u precies weet hoe uw onderneming ervoor staat. Dat de financiële planning up to date is en een actuele liquiditeitsbegroting voorhanden is. Juist nu kan uw accountant laten zien wat hij waard is. VANTHUL is er klaar voor.

Een goed gesprek over uw juridische risico’?

De koffie staat altijd klaar voor u op het kantoor in Wilnis of Woerden. Bel of mail Bob van ’t Hul voor een vrijblijvend gesprek.