We maken gebruik van cookies

Accepteer

Overstappen

Tijdens het kennismakingsgesprek analyseren wij uw wensen en bespreken we de mogelijkheden om over te stappen. Wij willen u graag ontzorgen en dat doen we door gezamenlijk een tijdspad uit te stippelen, om de overstap goed te laten verlopen. Afspreken in het weekend of avonds behoren hierdoor tot de mogelijkheden.

Natuurlijk moet uw administratie correct worden overgezet van de ene accountant naar de andere accountant. Wij vragen van de afgelopen drie jaren altijd de jaarrekeningen en de aangiften inkomstenbelasting op. Dit om goed te kunnen adviseren op alle financiele gebieden. Wij presenteren kort hoe wij de overstap zullen doen en maken hier concrete afspraken over. Als ondernemer wilt u uw werknemers tijdig hun loonstrook overleggen. Wij zorgen na een overstap binnen 5 werkdagen na ontvangst van de oude loonstroken voor nieuwe loonstroken.

Gaat u de samenwerking aan met Van ’t Hul Accountants en Belastingadviseurs dan vragen wij uitstel aan voor alle aangiften. Zo loopt u nooit het risico dat de belastingdienst u aanmaant voor nog niet gedane aangiften.

Eventuele overstapkosten zijn voor rekening van Van ’t Hul Accountants en Belastingadviseurs.