We maken gebruik van cookies

Accepteer

Een succesvolle onderneming en tijd voor je gezin hebben? Het kan! | VANTHUL

Vind jij dat je meer tijd voor je gezin moet vrijmaken? Werk en privé lopen steeds vaker door elkaar heen. Zeker wanneer je een eigen onderneming hebt. Het werk stopt nooit. Even ‘s avonds je mails bijwerken, voordat je het weet is deze gewoonte er in geslopen. En dat is best ongezellig voor je gezin. Toch kan het samen: een succesvolle onderneming hebben en tijd doorbrengen met je gezin. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

Schokkende feiten

Wist je al dat gezinnen gemiddeld maar een uur per dag samen doorbrengen? En dan hebben we het alleen nog maar over hun tijd samen in het weekend. Doordeweeks is dat namelijk maar 36 minuten. Beide ouders werken, kinderen zijn druk met vriendjes en vriendinnetjes, school en sport. De tijd die gezinnen echt met elkaar doorbrengen is helaas spaarzaam. Zonde, want jouw gezin is immers het belangrijkste wat er op deze hele aardbodem is, toch?

Schrap onbelangrijke zaken

Met efficiënt werken kom je al heel ver. Weet je wel hoeveel tijd er verloren gaat op een dag aan nutteloze zaken? Allemaal tijd die jij ook met je gezin door kunt brengen. Zonde. Daarom is het zaak dat je nu begint met efficiënt werken. Kijk eens kritisch naar de dingen die jij op een standaard werkdag doet. Bepaal vervolgens voor jezelf wat daarvan wel en niet belangrijk is. Je zult zien dat je door de onbelangrijke zaken te schrappen al een heleboel tijd overhoudt.

 

Werk gestructureerd

Structuur is de sleutel naar succes. Succes in je werk en succes in je gezin. En bij gestructureerd werken hoort ook een gestructureerde werkomgeving. Werk dus niet thuis, waar de kinderen aan het spelen zijn en aandacht van je vragen. Zo ben je veel meer tijd aan werken kwijt en geef je je kinderen niet de quality time die zij nodig hebben. Werk op kantoor en wees thuis met je gezin. Je zult zien dat het echt helpt!

 

Geef werk uit handen

We weten dat het voor veel ondernemers lastig is, maar toch raden wij aan om werk uit handen te geven. Je kunt nou eenmaal niet alles zelf doen. Daarvoor is simpelweg tijd te kort. En er zijn genoeg knappe handen die jou het werk uit handen kunnen nemen. Kwestie van de juiste mensen uitzoeken. Zo heb jij minder werk, loopt het werk gewoon door en kun jij meer tijd met je gezin doorbrengen.

 

VANTHUL helpt jou graag jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk in te richten

VANTHUL gaat graag met jou aan de slag om je te begeleiden bij het ondernemen van jouw installatiebedrijf. Het is onze missie om het leven van ondernemers en managementteams in de installatiebranche positief te veranderen. We doen dit door te luisteren en door te analyseren. Vervolgens geven wij jou de juiste informatie en advies om alle mogelijkheden volledig te benutten. Dankzij onze jarenlange ervaring en branchekennis kunnen wij jou helpen jouw organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten. Zo kun jij weer meer tijd met je gezin doorbrengen!

 

Maak vrijblijvend een afspraak zodat we kunnen bekijken wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Gerelateerde Artikelen

Share: