We maken gebruik van cookies

Accepteer

Eindelijk tijd om na te denken over de toekomst van je installatiebedrijf

Vakantie. Voor installateurs broodnodig om bij te komen van de hectiek van een installatiebedrijf. Elk jaar hetzelfde, als de bouwvak eraan komt moet er nog van alles klaar en werkt iedereen zich praktisch over de kop om dat voor elkaar te krijgen. Hoe krijgen we daar verandering in – want het wordt jaar op jaar alleen maar erger en mensen zijn steeds moeilijker te krijgen…

De toekomst van je installatiebedrijf

Door de drukte kom je er niet aan toe om na te denken hoe het anders kan in de toekomst. Recept van Gerd is om in je vakantie echt te ontspannen – tot je ondernemersbloed weer begint te kriebelen. Dat is het moment om plannen voor de toekomst van je installatiebedrijf te gaan maken. Dromen mag – hoe krijg je het voor elkaar om de installateur te worden waar iedereen mee én voor wil werken. Inspiratie vind je op www.vanthul.nl in de video’s van onze POWER-webinars en downloads. Deel na je vakantie je ideeën met Gerd en maak een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen over Quick wins en structurele verbeteringen. Stuur een e-mail naar gerd@vanthul.nl dan plannen we een online afspraak.

Ik ga nu zelf ook op vakantie en ben na de bouwvak weer fris en vol met energie om samen met installateurs te werken aan de toekomst van hun organisatie. Geniet ervan!

Share: