We maken gebruik van cookies

Accepteer

6 september Informatiemarkt Van Walraven

Op 6 september is het weer zover; de jaarlijkse informatiemarkt van Van Walraven in Mijdrecht gericht op de installatiebranche! En dit jaar belooft het een extra groot feest te worden omdat het 50 jarig bestaan wordt gevierd. Tussen 15:00 – 21:00 uur is iedereen van harte welkom om deze jubileumeditie mee te vieren op het terrein van Van Walraven. Onder het genot van heerlijke hapjes & drankjes van diverse foodtrucks kunnen bezoekers informatie opdoen bij ruim 90 leveranciers uit de installatiebranche.

Van ’t Hul is aanwezig

Dit jaar staan wij ook op de informatiemarkt. Onze missie is om (installatie)bedrijven meer financiële vrijheid te bieden door ze te begeleiden en adviseren op financieel vlak. De bezoekers van deze beurs geven we middels een snelle rekentool inzicht in hun financiële situatie ten opzichte van branchegenoten. Aan de hand van deze resultaten kunnen wij inschatten hoe u presteert ten opzichte van andere bedrijven in de installatiebranche en deze inzichten kunt u gebruiken om te kijken hoe u ervoor staat. Met dit inzicht gaan wij graag samen aan de slag! Nu al benieuwd naar deze rekentool, bekijk hier de uitgebreide versie. 

Wat is er te doen?

93 leveranciers, drankjes, foodtrucks, barbier, de nieuwe Van Walraven sweater en heel veel meer. Kortom een leuke middag/avond voor iedereen uit de installatiebeurs.

Vrijblijvend en laagdrempelig

Omdat wij gespecialiseerd zijn in de installatiebranche en graag in contact komen met bestaande en nieuwe klanten kijken wij uit naar deze markt. Wellicht dat wij u ook mogen verwelkomen? Deelname is gratis. Hier een impressie van de vorige editie

Locatie informatiemarkt

Locatie: Nijverheidsweg 26 – Mijdrecht
Standnummer: 80, bij binnenkomst het meest rechter gangpad
Tijd: 15.00 – 21.00 uur
Toegang: gratis, mits aangemeld

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via tel. 0297 – 23 17 17 of info@vanthul.nl

Share: