We maken gebruik van cookies

Accepteer

Nieuwe webpagina’s presenteren de verschillende POWER-modules kort en duidelijk.

We hebben het POWER-programma voor installateurs ontwikkeld om snel en betrouwbaar antwoord te geven op alle vragen die jouw bedrijfstransitie ondersteunen om snel te profiteren van de energietransitie. Daarvoor zijn drie POWER-modules ontwikkeld die we kort en duidelijk op onze website uitleggen. Ga naar https://vanthul.nl/power/ om ze te bekijken.

 

POWER-SCAN

In vier weken brengen we met POWER-scan de ontwikkelkansen van je onderneming in kaart. Daarbij rekenen we meteen uit hoe we met de voorgestelde organisatieverbeteringen je omzet, winst en efficiency kunnen boosten om zo je bedrijfsresultaat met gemiddeld 400% te laten stijgen binnen anderhalf jaar. Dat geeft ruimte voor investeringen in opleidingen, processen en systemen die je helpen om de concurrentie voor te blijven bij de energietransitie.

POWER-KICKSTART

In drie maanden wordt met POWER-Kickstart  glashelder waar het heen moet jouw onderneming om maximaal te profiteren van de Energietransitie. De Energietransitie vraagt lastige keuzes over de richting waarin je wilt specialiseren en beslissingen over de klanten waar je je op richt. Het heeft consequenties voor de inzet van je personeel en ook voor je omzet- en winstprognoses. Financieel, operationeel en commercieel brengt POWER-Kickstart in kaart waar de ontwikkelkansen voor jouw onderneming liggen.

POWER-INTEGRAAL

Geen eenmalig advies waarvan je zelf maar moet uitzoeken hoe je dat aan de praat krijgt. Met  POWER-Integraal helpen en begeleiden we je 18 maanden lang om je doelen te realiseren. POWER-Integraal is maatwerk met een gegarandeerd resultaat! Om je als installateur en ondernemer in de elektrotechnische installatiebranche te laten helpen bij de ontwikkeling van je bedrijf is nog niet zo gebruikelijk. Maar de winst in tijd en geld die je daardoor behaalt, zorgt dat je eerder klaar bent voor de energietransitie. Gegarandeerd! POWER-Integraal geeft betrouwbaar antwoord op alle vragen die jouw bedrijfstransitie ondersteunen om snel te kunnen profiteren van de energietransitie.

 

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen.

Share: