We maken gebruik van cookies

Accepteer

Dit zijn de drie voordelen van een goede sparringpartner

Voor een ondernemer is het werk nooit klaar. Iedere dag ben je weer druk om je dagelijkse taken klaar te krijgen. En dan heb je nog niet eens tijd vrij gemaakt om na te denken over de toekomst van je bedrijf. Herkenbaar?

Toch is het belangrijk dat je wel tijd vrij maakt voor de toekomst van je bedrijf. Tijd om na te denken en nieuwe ideeën te verzinnen. Een sparringpartner voor ondernemers in de installatiebranche zoals VANTHUL kan jou hierbij helpen en heeft ontzettend veel voordelen. Wij noemen hieronder de vier belangrijkste.

Een goede sparringpartner geeft zinvolle inzichten

Een sparringpartner is een outsider zonder belang. En juist omdat deze persoon advies geeft zonder daar zelf belang bij te hebben, kan hij jou nieuwe inzichten geven. Hij geeft namelijk een ongezouten mening. Ook helpt het als een sparringpartner iemand is buiten je organisatie. Iemand die de beperkingen nog niet kent, ziet namelijk mogelijkheden die jij misschien zelf al hebt afgeschreven.

Een sparringpartner helpt jou vooruit denken

Als ondernemer is het vaak lastig om over de toekomst na te denken. Waarom? Omdat je nog met een been in het verleden staat. Een sparringpartner als VANTHUL niet. Wij komen namelijk van buitenaf. Wij analyseren de huidige situatie en draaien deze om naar de gewenste situatie. De situatie die jij graag wilt bereiken met je onderneming. Wij denken niet na over het verleden, wij focussen ons alleen maar op de toekomst. Met een heleboel frisse ideeën die je organisatie een stuk verder helpen.

Een sparringpartner stelt kritische vragen

Een goede sparringpartner zoals VANTHUL is een analytische denker. Binnen een mum van tijd analyseren wij jouw verhaal en stellen we de  juiste vragen. En de juiste vragen zijn vaak kritische vragen. Vragen die voor jou als ondernemer pijnlijk kunnen zijn. Het zijn vragen waar je nog nooit over nagedacht hebt en die je wakker schudden. En dat is nou precies wat nodig is om door te groeien.

Een goede sparringpartner helpt jou verder

Met een goede sparringpartner aan je zijde kun je weer doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Zo houd je de energie en motivatie om op moeilijke momenten door te gaan. Want geloof ons, moeilijke momenten heeft elke organisatie. Een goede sparringpartner is goud waard!

Op zoek naar een sparringpartner voor ondernemers in de installatiebranche? VANTHUL helpt jou graag!

Wij gaan graag met jou aan de slag om je te begeleiden bij het ondernemen van jouw installatiebedrijf. Het is onze missie om het leven van ondernemers en managementteams in de installatiebranche positief te veranderen. We doen dit door te luisteren en door te analyseren. Vervolgens geven wij jou de juiste informatie en advies om alle mogelijkheden volledig te benutten. Dankzij onze jarenlange ervaring en branchekennis kunnen wij jou helpen eventuele blokkades weg te halen en je ideale sparringpartner zijn.

 

Maak vrijblijvend een afspraak zodat we kunnen bekijken wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Gerelateerde Artikelen

Share: