We maken gebruik van cookies

Accepteer

Update verbouwing kantoorpand

Half maart is de verbouwing aan ons kantoorpand van start gegaan. Omdat werkelijk het gehele pand van binnen én buiten aangepakt wordt, bevinden wij ons tijdelijk in een andere bedrijfsruimte. Maar de verbouwing is nu zo goed als klaar en vanaf 12 augustus zitten we weer op ons vertrouwde plekje aan de Herenweg in Wilnis.

Tot en met de zomer van 2019 is ons adres:

Rendementsweg 20b
3641 SL in Mijdrecht.

Het telefoonnummer is nog wel gewoon hetzelfde. Het doel van de verbouwing is om het pand energie neutraal te maken en de klimaatbeheersing op kantoor te verbeteren. We houden je graag op de hoogte. Hieronder enkele foto’s van de sloopwerkzaamheden die tot nu toe gedaan zijn.

7/5/2019: de grootste sloopwerkzaamheden zijn voorbij. De constructie van het dak is gemaakt en vorige week zijn de dakplaten + dakpannen gelegd. Binnen zijn alle muren gesloopt en zijn de installateurs bezig met het installatiewerk. Deze week zijn ook de kozijnen geplaatst dus het pand is weer (redelijk) waterdicht. De verbouwingswerkzaamheden liggen nog op schema. De verwachting is dat wij 1 augustus onze plek weer innemen in het verbouwde pand.

31/5/2019: de verbouwing lijkt nu niet meer zo hard te gaan, maar er wordt wel degelijk gewerkt. De installateurs zijn bezig met de (vloer)verwarming, alle elektra en de zonnepanelen zijn gelegd!

11/7/2019: de afgelopen weken is er keihard gewerkt door een grote ploeg van installateurs, stukadoors, timmermannen en heel veel meer hele handige mensen. Alle wanden (binnen en buiten) zijn weer strak, het meeste installatiewerk is gedaan, de toiletten zijn geplaatst en de planfonds zitten erin. Voor de bouwvak zullen de meeste werkzaamheden afgerond zijn en zal er gemeubileerd worden.

8/8/2019: vandaag en morgen verhuizen wij weer van de Rendementsweg in Mijdrecht naar de Herenweg in Wilnis. De verbouwing is klaar en het kantoor kan nu worden ingericht. Al met al is het allemaal zeer voorspoedig en volgens planning gegaan. We zijn heel blij dat we maandag weer op onze vertrouwde plek mogen werken alhoewel je het niet meer zult herkennen. De afgelopen maanden is het complete pand flink aangepakt!

 

Plattegrond verbouwing

Sloopwerkzaamheden

Dak eraf

Noodplan voor onderneming

Elektro bedrijf

Warmtetransitie

Verduurzamen

Energietransitie advies

Verbouwing

Installatiebedrijven

Zakelijke zonnepanelen

Elektro bedrijf

Installatiebranche

Installatiebranche

Verduurzaming kantoor

Share: