Update verbouwing kantoorpand

Half maart is de verbouwing aan ons kantoorpand van start gegaan. Omdat werkelijk het gehele pand van binnen én buiten aangepakt wordt, bevinden wij ons tijdelijk in een andere bedrijfsruimte.

Tot en met de zomer van 2019 is ons adres:

Rendementsweg 20b
3641 SL in Mijdrecht.

Het telefoonnummer is nog wel gewoon hetzelfde. Het doel van de verbouwing is om het pand energie neutraal te maken en de klimaatbeheersing op kantoor te verbeteren. We houden je graag op de hoogte. Hieronder enkele foto’s van de sloopwerkzaamheden die tot nu toe gedaan zijn.

7/5/2019: de grootste sloopwerkzaamheden zijn voorbij. De constructie van het dak is gemaakt en vorige week zijn de dakplaten + dakpannen gelegd. Binnen zijn alle muren gesloopt en zijn de installateurs bezig met het installatiewerk. Deze week zijn ook de kozijnen geplaatst dus het pand is weer (redelijk) waterdicht. De verbouwingswerkzaamheden liggen nog op schema. De verwachting is dat wij 1 augustus onze plek weer innemen in het verbouwde pand.

31/5/2019: de verbouwing lijkt nu niet meer zo hard te gaan, maar er wordt wel degelijk gewerkt. De installateurs zijn bezig met de (vloer)verwarming, alle elektra en de zonnepanelen zijn gelegd!

 

Mogen wij het jou laten weten wanneer er een nieuw artikel op onze website staat?
JA

Sloopwerkzaamheden

Dak eraf

Eerste verdieping

Share: