We maken gebruik van cookies

Accepteer

Welke uurtarieven hanteren installatiebedrijven

Ben je benieuwd welke uurtarieven je collega’s rekenen? Dan ben je op de juiste pagina. Wij hebben een lijst samengesteld van de uurtarieven van verschillende installatiebedrijven door Nederland.

De lijst is opgebouwd op basis van verzonden facturen van installatiebedrijven. Het gaat hier voornamelijk om facturen voor kleine werkzaamheden. Aangenomen werk, zoals bijvoorbeeld voor nieuwbouw, zijn niet meegenomen in dit overzicht. Deze uurtarieven zijn namelijk niet af te leiden uit de termijnfacturen.

De lijst is opgebouwd uit uurtarieven van facturen van 38 verschillende installatiebedrijven uit alle regio’s van Nederland. De facturen zijn verzameld door onze medewerkers en een netwerk van mensen die op vrijwillige basis de gehanteerde uurtarieven aan ons doorgeven.

Bekijk hier het tarievenoverzicht!

 

Wat te doen met deze uurtarieven van installatiebedrijven?

Je kunt deze gefactureerde uurtarieven vergelijken met jouw eigen uurtarieven. Wanneer ze veel afwijken dan is er een kans om je uurtarieven te verhogen. Zijn jouw uurtarieven hoger? Goed gedaan, blijkbaar worden ze geaccepteerd door jouw klanten.

Dit doe je om op de korte termijn je resultaat te verbeteren.

Wat niet te doen met deze lijst van uurtarieven van installatiebedrijven?

Het is niet verstandig om deze lijst te gebruiken om je strategie op de langere termijn te bepalen. De 20% best presterende installatiebedrijven zijn instaat om gemiddeld per opdracht een veelvoud van het uurtarief te halen. Dit doen zij door vaste prijzen af te spreken met hun klanten voor de uit te voeren werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk om de winst per opdracht soms te vervijfvoudigen.

 

Ook voor hetzelfde werk 5x zoveel verdienen? Met jouw huidige team? Ontdek hoe wij je kunnen helpen. Boek nu een telefonisch kennismakingsgesprek met mij hier.

 

Wij hebben ook een webinar gegeven over dit onderwerp? Geinteresserd? Bekijk deze gratis training dan hier terug!

Fill out my online form

Gerelateerde Artikelen

Share: