We maken gebruik van cookies

Accepteer

Wie is er klaar voor de energietransitie?

De Energietransitie staat voor de deur. Er ligt de komende tien jaar 100 miljard euro klaar om daarin te investeren. Dat is nog exclusief de investeringen van bedrijven en particulieren. En zonder de budgetten voor beheer en onderhoud. De kansen voor E-installateurs liggen voor het oprapen. Maar wie is er klaar voor? Is iedereen al druk met de voorbereidingen, of hebben we het al druk genoeg om de huidige vraag bij te houden…

Een ding is zeker, het werkveld van de E-installateur gaat drastisch veranderen. Hoe, dat bepalen de ondernemers zelf. Door de juiste keuzes te maken en de strategie te kiezen die daarbij past. Dat vraagt dat je goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen in je verzorgingsgebied. In de gaten houdt hoe de planning van de wijken eruitziet die dan van het gas gaan. De waardeproposities kiest die passen bij je netwerk en je behalve een goede marge ook enthousiaste medewerkers bezorgen. Ervoor zorgt dat je hele netwerk en verzorgingsgebied snapt dat ze daarvoor bij jou moeten zijn.

Is je organisatie er al klaar voor? Petje af. Maar als je weet dat je voluit wilt profiteren van de energietransitie, maar daar deskundige hulp bij kan gebruiken. Kijk dan eens op onze website. We organiseren elke maand gratis online workshops. En hebben speciaal voor E-Installateurs POWER ontwikkeld – de routekaart voor de energietransitie van jouw onderneming. Je staat er niet alleen voor.

Share: