We maken gebruik van cookies

Accepteer

De beste plannen voor de toekomst van jouw installatiebedrijf!

E-Installateurs staan voor de uitdaging om hun onderneming opnieuw uit te vinden. De marktomstandigheden bieden momenteel alle kansen om daarin keuzes te maken die je grip geven op de energietransitie. Er is volop ruimte om nieuwe verdienmodellen te introduceren. Maar hoe vind je de tijd en de middelen om te investeren in de energietransitie om je onderneming in topvorm te krijgen? Wat leveren die verbeterkansen precies op voor jouw bedrijf? Hoe wordt ondernemen voor installateurs weer leuk. En wat is jouw installatiebedrijf straks nog waard?

Ons POWER-webinar op 24 maart 2023 behandelde de volgende onderwerpen:

  • De Energie Transitie Routekaart – stap voor stap je onderneming omturnen
  • Wat specialisatie en marktsegmentatie voor jouw onderneming opleveren
  • Omschakelen naar zelf klanten kiezen in plaats van gekozen worden
  • Nieuwe verdienmodellen voor de installatiebranche
  • Hoe je succesvol kunt ondernemen en toch tijd overhoudt om te genieten van je privéleven

Kijk het Webinar online gratis terug op onze website. Het bijbehorende werkboek met de modellen en invulbladen kun je ook gratis van onze website downloaden.

POWER voor installateurs

De energietransitie vraagt meer van het aanpassingsvermogen van ondernemers dan ooit. Ze staan niet alleen voor nieuwe technische uitdagingen, maar ook voor belangrijke beslissingen over klant- en marktsegmenten. Is je team daar klaar voor, moet er om- en bijgeschoold worden? Hoeveel moet er geïnvesteerd worden? Wat gaat dat betekenen voor het rendement op korte en langere termijn?

We hebben het POWER-programma ontwikkeld om snel en betrouwbaar antwoord te geven op alle vragen die jouw bedrijfstransitie ondersteunen om snel te profiteren van de energietransitie.

Wil je daar meer over weten? Bekijk het POWER-programma op onze website om snel en betrouwbaar ondersteuning te krijgen bij jouw bedrijfstransitie om snel te profiteren van de energietransitie.

Nieuwsgierig naar al onze werkboeken? Bekijk ze hier.