We maken gebruik van cookies

Accepteer

Waarom we doen wat we doen

Onze Missie en Visie

Missie
De missie van VANTHUL is om het leven van onze medewerkers en goede ondernemers en managementteams positief te veranderen. We doen dit door te luisteren en hen via analyse, informatie en advies te helpen kansen en mogelijkheden volledig te benutten.

De persoonlijke identiteit van een ondernemer en zijn of haar gezin is verweven met de onderneming. Dus als we ondernemers helpen om een goed bedrijf op te bouwen, dan verbeteren we de kwaliteit van hun leven en dat van hun gezinnen. Een leven met meer vrijheid, meer winst en een goede balans tussen zakelijk en privé, in tijd en in geld. Door het opbouwen van een goed bedrijf stellen we onze klanten in staat een belangrijke bijdrage te leveren aan een sterke (lokale) economie. Door een sterke economie verbeteren we de levens van talloze mensen.

Visie

Het is onze visie om voorop te lopen in onze branche. Door efficiënter te werken ontstaan er mogelijkheden om klanten beter te bedienen. Door nieuwe diensten te ontwikkelen zijn we steeds beter in staat om de levens van onze mensen en van klanten positief te veranderen. Onze specialisatie ligt in het elektrotechnisch installatiebedrijf. De beste manier om te helpen jouw installatiebedrijf te laten groeien, is wanneer wij jullie accountant mogen zijn. We implementeren dan onze unieke Installatie groei aanpak en geven je de gereedschappen om de dromen waar te maken.

Compact en slagvaardig team

VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants heeft specialisten op alle deelgebieden. Ons kantoor bestaat uit een team van jonge ambitieuze medewerkers en ervaren krachten die je samen gefundeerd advies geven. Dit doen we vanuit onze kantoren midden in het groene hart van Nederland – in Wilnis en Amsterdam.

Denken vanuit het MKB

We hebben veel ervaring met opdrachtgevers in het MKB. Ook grotere ondernemingen die internationaal opereren mogen we tot onze klantenkring rekenen. Hierdoor zijn we van alle markten thuis en kunnen we je gericht bijstaan bij alle ondernemingsbeslissingen. Om het je als MKB’er nog gemakkelijker te maken, werken we met online boekhoudingsprogramma’s die permanent beschikbaar zijn. Dit werkt comfortabeler en hiermee bespaar je veel tijd.

Netwerk van externe specialisten

Wanneer er andere specialisten nodig zijn, schakelen we die voor je in. In de loop der jaren hebben we een netwerk opgebouwd van specialisten op het gebied van organisatie-advies, juridische zaken, HRM, marketing, ICT en intellectueel eigendom. Stuk voor stuk professionals waarmee we heel goede ervaringen hebben. Waar nodig coördineren wij de uitwisseling van informatie en begeleiden wij het hele proces.

Persoonlijk kennismaken?

Het beste advies krijg je van een buitenstaander die de onderneming goed kent. Een persoonlijke benadering, waarbij de zakelijke belangen voorop staan. Maak persoonlijk kennis met onze visie op accountancy.

Maak een afspraak