We maken gebruik van cookies

Accepteer

Nooit meer personeelstekort voor jouw installatiebedrijf!

Hoe zorg je ervoor dat iedereen bij jouw Installatiebedrijf wil werken? De energietransitie gaat de druk op de arbeidsmarkt nog verder verhogen. Waarom gaan medewerkers voor jouw onderneming willen kiezen?  En wat kun je doen om ze aan je te binden? Waardoor je (meer) tijd kunt besteden om AAN jouw installatiebedrijf te werken en toch genoeg tijd overhouden voor je privéleven. In ons webinar Nooit meer Personeelstekort laten we zien hoe je dat voor elkaar krijgt.

Ons POWER Webinar Nooit meer Personeelstekort behandelde de volgende onderwerpen:

  • Bewust worden wat jouw personeel echt belangrijk vindt
  • Wat High Performance Teams zijn
  • Hoe je de concurrentie verslaat op de arbeidsmarkt
  • Wat Millennials en Generatie Z jongeren belangrijk vinden
  • Waarom de kernkwaliteiten van je bedrijf een hefboom zijn voor je team
  • Wat je moet doen om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen
  • En een handvol tips om snel goed personeel te krijgen

Tijdens het webinar Nooit meer Personeelsgebrek gebruikte Gerd een aantal modellen om te laten zien hoe dat nieuwe medewerkers vinden en aan jouw installatiebedrijf binden continu aandacht en energie van je vraagt. Waar we vroeger zochten naar sollicitanten, wil je nu in een zo vroeg mogelijk stadium een bestand van kandidaten opbouwen die je enthousiast maakt voor een baan in jouw installatiebedrijf. Kijk het Webinar online gratis terug op onze website.

Het werkboek Nooit meer Personeelsgebrek met de modellen en invulbladen kun je ook gratis van onze website downloaden.

POWER voor installateurs

De energietransitie vraagt meer van het aanpassingsvermogen van ondernemers dan ooit. Ze staan niet alleen voor nieuwe technische uitdagingen, maar ook voor belangrijke beslissingen over klant- en marktsegmenten. Is je team daar klaar voor, moet er om- en bijgeschoold worden? Hoeveel moet er geïnvesteerd worden? Wat gaat dat betekenen voor het rendement op korte en langere termijn?

We hebben het POWER-programma ontwikkeld om snel en betrouwbaar antwoord te geven op alle vragen die jouw bedrijfstransitie ondersteunen om snel te profiteren van de energietransitie.

Wil je daar meer over weten? Bekijk het POWER-programma op onze website om snel en betrouwbaar ondersteuning te krijgen bij jouw bedrijfstransitie om snel te profiteren van de energietransitie.

Nieuwsgierig naar al onze werkboeken? Bekijk ze hier.