"Ik zou alle installateurs de 'Snelle Scan' aanraden"

Donny van Marwijk

Donny van Marwijk van Fontein Elektrotechniek deelt zijn ervaring over de Snelle Scan met Gerd van ’t Hul. Deze “Snelle Scan” is speciaal voor installatiebedrijven.

Het traject heeft een doorlooptijd van 10 werkdagen. Eerst zal een ervaren adviseur van VANTHUL komt bij u langs voor een planningsgesprek en verzamelt alle benodigde gegeven. Op ons kantoor wordt dit omgezet in 3 analyses, namelijk een analyse van het resultaat, van de kasstroom en van de fiscale situatie.

Deze analyse wordt per mail toegestuurd en tijdens een afsluitend gesprek met de adviseur worden de analyses doorgenomen. Na afloop van de Snelle Scan krijg je als installateur inzichten in oa.: Betaal ik niet te veel belasting? Hoe kan ik meer werk uitvoeren met de huidige medewerkers? Welke acties kan ik nu direct uitvoeren om mijn resultaat te verbeteren? Wat moet ik doen om zo snel mogelijk extra geld vrij te maken?

Een groot voordeel van de Snelle Scan is dat wanneer je niet tevreden bent, je je geld terug krijgt zoals Donny ook aangeeft: “Waarom zou je het niet doen?”.

Mogen wij het jou laten weten wanneer er een nieuw artikel op onze website staat?
JA

Share: