We maken gebruik van cookies

Accepteer

"Ik zou alle installateurs de 'Snelle Scan' aanraden"

Donny van Marwijk

Donny van Marwijk van Fontein Elektrotechniek deelt zijn ervaring over de Snelle Scan én het programma Installatiegroei.

Donny van Marwijk – “Niet verwacht dat we onze tarieven konden verhogen:” Onze interesse was gewekt toen bleek dat VANTHUL veel ervaring heeft in de installatiebranche. We waren al wat langer op zoek naar de juiste adviseur in deze branche en daarom hebben we Gerd destijds uitgenodigd voor een kennismaking. Mooie woorden en interessante voorspellingen voor ons bedrijf, maar we wilden toch graag wat meer zien, voordat we met VANTHUL aan de slag gingen. De Snelle Scan was daarom voor ons perfect. Voor een relatief laag bedrag heeft VANTHUL een hele scan van ons bedrijf gemaakt inclusief een aantal hele realistische en uitvoerbare adviezen. Het mooie aan de snelle scan was ook nog eens dat wanneer je hier niet tevreden mee bent, je je geld terug krijgt. Dus waarom zou je het dan niet doen? Dit raad ik echt alle ondernemers aan.

Een opvallende uitkomst was onder meer dat we door het verhogen van onze tarieven nu leukere opdrachten hebben. Dat hadden we vooraf niet durven dromen. Maar complete berekening + onderbouwing hiervoor, gedaan door Gerd, heeft ons overgehaald en dat was dus met succes. Na de Snelle Scan hebben wij er bewust voor gekozen om verder te gaan met het programma ‘InstallatieGroei.’ We hadden natuurlijk ook zelf aan de slag kunnen gaan met de uitkomsten van de Snelle Scan, maar we kennen ons zelf een beetje en we hebben het al druk genoeg. Met dit programma worden we 1 op 1 begeleid door Gerd en iedere 3 maanden komt hij bij ons langs om de stand van zaken te bespreken. Dat houdt ons scherp en zorgt er voor dat we af en toe weer even stil staan bij wat we doen en kritisch blijven kijken naar onze onderneming. Bovendien kunnen we altijd terecht voor vragen en ook dat is een fijn idee.

Meer inkomsten met leukere opdrachten! Dat had ik niet durven dromen, maar we hebben het ‘gewoon’ gedaan, en het werkt 😀

Werkwijze: Het traject heeft een doorlooptijd van 10 werkdagen. Eerst zal een ervaren adviseur van VANTHUL komt bij u langs voor een planningsgesprek en verzamelt alle benodigde gegeven. Op ons kantoor wordt dit omgezet in 3 analyses, namelijk een analyse van het resultaat, van de kasstroom en van de fiscale situatie.

Deze analyse wordt per mail toegestuurd en tijdens een afsluitend gesprek met de adviseur worden de analyses doorgenomen. Na afloop van de Snelle Scan krijg je als installateur inzichten in oa.: Betaal ik niet te veel belasting? Hoe kan ik meer werk uitvoeren met de huidige medewerkers? Welke acties kan ik nu direct uitvoeren om mijn resultaat te verbeteren? Wat moet ik doen om zo snel mogelijk extra geld vrij te maken?

Een groot voordeel van de Snelle Scan is dat wanneer je niet tevreden bent, je je geld terug krijgt zoals Donny ook aangeeft: “Waarom zou je het niet doen?”.

Share: