We maken gebruik van cookies

Accepteer

Vacature: Fiscalist (partime/fulltime)

VANTHUL is een middelgroot kantoor met het hoofdkantoor in Wilnis en een vestiging in Amsterdam. Wij zijn een familiebedrijf en dat merk je. Anders dan bij veel grote kantoren heerst er een informele sfeer, kunnen beslissingen snel genomen worden en wordt persoonlijke groei  maximaal gestimuleerd. Ons team bestaat uit 10 personen en wij groeien.

 

Ter versterking van ons team zijn wij momenteel op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:

 

Fiscalist (m/v, fulltime en parttime mogelijkheden)

onderzoek – advies – uitvoering – ruimte voor ontwikkeling

Onze nieuwe collega wordt verantwoordelijk voor het beantwoorden van fiscale vraagstukken van cliënten en van collega’s. Meer specifiek betekent dat het uitzoeken van fiscale vraagstukken, (ondersteunen bij) belastingadvisering en het opstellen van aangiften voor cliënten. Je hebt hiervoor zelfstandig of samen met een collega contact met onze cliënten, zorgt dat je behoeften en uitgangssituatie helder hebt, schetst scenario’s met voor- en nadelen, deelt jouw kennis intern met collega’s, stelt bezwaarschriften op en zorgt voor de vereiste vastlegging en verslaglegging.

Wat maakt het leuk?

  • De rol is breed en raakt verschillende belastinggebieden
  • Afhankelijk van je ambities krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren in een bepaald belastinggebied
  • Je werkt voor een gevarieerde groep cliënten
  • Dat je vraagbaak voor collega’s wordt
  • Je krijgt ruimte om het op jouw manier te organiseren
  • De vele contacten (collega’s, klanten, externe partijen etc.)
  • De veelzijdigheid, afwisseling en waardering
  • Dat je mee kunt groeien met onze groei en ambities

De fiscalist die ons team komt versterken heeft een afgeronde opleiding (HBO/WO) in de richting van fiscaal recht of fiscale economie. Werkervaring in een vergelijkbare rol is prettig maar geen must. Ook voor fiscalisten aan het begin van hun carrière hebben wij mogelijkheden. Naast de juiste opleidingsachtergrond is het van belang dat je als persoon bij ons past. Leergierigheid, flexibiliteit, luistervaardigheid en analytisch vermogen zijn eigenschappen die van belang zijn. Je moet de situatie van onze cliënten echt begrijpen en een advies geven dat past.

Werken bij VANTHUL betekent werken in een innovatieve omgeving met korte lijnen. Wij lopen voorop met automatisering en goede ideeën van alle collega’s krijgen aandacht. Verder krijg je natuurlijk een marktconform salaris en vrije dagen, vakantiegeld, pensioen etc. Op kantoor krijg je een moderne werkplek met de nieuwste software en apparatuur. En in het kader van je ontwikkeling bespreken wij periodiek jouw ambities en de gezamenlijke acties die wij moeten ondernemen ter realisatie daarvan.

Zie jij jezelf dit doen en denk je dat je bij ons past of heb je vragen? Neem dan contact op met Wendy Bijl via onderstaande contactgegevens.

VANTHUL
Herenweg 104A
3648 CM Wilnis
Tel. 0297  231717
06 205 46 135
w.bijl@vanthul.nl