Financieel juridisch advies voor uw onderneming

Uw onderneming krijgt op allerlei terreinen te maken met afspraken en regelingen die van grote invloed kunnen zijn op uw bedrijfsvoering. U wilt daarom de juridische consequenties van uw doen en laten goed kunnen overzien. Van ’t Hul adviseurs – fiscalisten – accountants integreert juridisch advies in de financiële koers van uw onderneming. We weten ook op juridisch gebied precies waar we het over hebben en zetten de consequenties van juridische afspraken in voor de financiële continuïteit van uw bedrijf.

Meer weten over juridisch advies

Overzie alle juridische gevolgen

Algemene voorwaarden, debiteurensaldo, arbeidscontracten, ze zijn van essentieel belang voor de aansprakelijkheid en continuïteit van uw onderneming. Van ’t Hul adviseurs – fiscalisten – accountants adviseert en ondersteunt u onder meer bij:

  • Het opstellen en/of controleren van uw leveringsvoorwaarden.
  • Het incasseren van openstaande posten bij uw debiteuren.
  • Het opstellen van arbeidscontracten voor nieuwe medewerkers.

Vaste tarieven, geen verrassingen

Voor onze juridische werkzaamheden hanteren wij vaste tarieven. U weet vooraf wat u betaalt en wordt nooit verrast door kleine lettertjes of grote facturen. Dat is waar Van ’t Hul voor staat.

Juridische risico’s bespreken?

Wanneer u vragen heeft over juridische zaken, maak dan een afspraak. U bent welkom op kantoor in WilnisWoerden of Amsterdam om uw juridische en andere vraagstukken met ons te bespreken.

Afspraak maken