We maken gebruik van cookies

Accepteer

Financieel juridisch advies voor jouw installatiebedrijf

Jouw elektrotechnische installatiebedrijf krijgt op allerlei terreinen te maken met afspraken en regelingen die van grote invloed kunnen zijn op jouw bedrijfsvoering. Je wilt daarom de juridische consequenties van jouw doen en laten goed kunnen overzien. VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants integreert juridisch advies in de financiële koers van jouw onderneming. We weten ook op juridisch gebied precies waar we het over hebben en zetten de consequenties van juridische afspraken in voor de financiële continuïteit van jouw bedrijf.

Meer weten over juridisch advies

Overzie alle juridische gevolgen

Algemene voorwaarden, debiteurensaldo, arbeidscontracten, ze zijn van essentieel belang voor de aansprakelijkheid en continuïteit van jouw installatiebedrijf. VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants adviseert en ondersteunt je onder meer bij:

  • Het opstellen en/of controleren van jouw leveringsvoorwaarden.
  • Het incasseren van openstaande posten bij jouw debiteuren.
  • Het opstellen van arbeidscontracten voor nieuwe medewerkers.

Vaste tarieven, geen verrassingen

Voor onze juridische werkzaamheden hanteren wij vaste tarieven. Je weet vooraf wat je betaalt en wordt nooit verrast door kleine lettertjes of grote facturen. Dat is waar VANTHUL voor staat.

Juridische risico’s bespreken?

Wanneer je vragen hebt over juridische zaken, maak dan een afspraak. Je bent welkom op kantoor in WilnisWoerden of Amsterdam om je juridische en andere vraagstukken met ons te bespreken.

Afspraak maken