Salarisadministratie uitbesteden loont

Salariskosten zijn de grootste kostenpost van een onderneming. Hieronder vallen ook alle premies, verzekeringen, onkosten, pensioenbijdragen en lease-, reis- en representatiekosten. Daarbij heeft u te maken met complexe wet- en regelgeving, die bovendien vaak verandert. Uitbesteden van uw salarisadministratie loont daarom meestal sneller dan verwacht.

Meer informatie aanvragen

Veranderende wet- en regelgeving

Bij een salarisadministratie komt veel wet- en regelgeving kijken. Het voeren van een goede salarisadministratie is arbeidsintensief, waarbij u de aanpassingen in de wet- en regelgeving scherp in de gaten moet houden. De loonadministrateurs van Van ‘t Hul adviseurs – fiscalisten – accountants zijn experts, altijd up-to-date en geroutineerd in dit werk. Uw salarisadministratie is bij ons in goede handen.

Meer overzicht in uw grootste kostenpost

Een overzichtelijke salarisadministratie levert u veel meer inzicht in de grootste kostenpost van uw bedrijf op. Wij onderzoeken mogelijke besparingen voor u. Geven u alle relevante informatie, inclusief benchmarkinformatie over de salarisopbouw van de collega’s binnen uw eigen branche. Periodiek bespreken we de fiscale mogelijkheden met u, onderzoeken we de kansen voor loonsubsidies, of adviseren we desgewenst over het zogeheten cafetariamodel, waarbij werknemers zelf hun arbeidsvoorwaardenpakket kunnen samenstellen. Goed voor uw medewerkerstevredenheid en uw loonkostenontwikkeling.

Voordelen van uitbesteden

Behalve een overzichtelijke en up-to-date salarisadministratie, levert uitbesteden u meer concrete voordelen:

  • Vaste prijsafspraken: u weet vooraf welke kosten u kunt verwachten.
  • Geen aanschaf van of investering in dure HR-software.
  • Kostenbesparing op het onderhouden van specialistische vakkennis.
  • Benchmarks met branche-informatie.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Uitbesteden of zelf doen?

Wanneer u twijfelt of u iemand moet aannemen voor uw salarisadministratie of dit liever gaat uitbesteden, adviseren wij u graag. Maak een afspraak met Van ‘t Hul adviseurs – fiscalisten – accountants voor een vrijblijvend gesprek in Wilnis, Woerden of Amsterdam.

Afspraak maken