We maken gebruik van cookies

Accepteer

Salarisadministratie uitbesteden loont

Salariskosten zijn de grootste kostenpost van een onderneming. Hieronder vallen ook alle premies, verzekeringen, onkosten, pensioenbijdragen en lease-, reis- en representatiekosten. Daarbij heb je te maken met complexe wet- en regelgeving, die bovendien vaak verandert. Uitbesteden van jouw salarisadministratie loont daarom meestal sneller dan verwacht.

Meer informatie aanvragen

Veranderende wet- en regelgeving

Bij een salarisadministratie komt veel wet- en regelgeving kijken. Het voeren van een goede salarisadministratie is arbeidsintensief, waarbij je de aanpassingen in de wet- en regelgeving scherp in de gaten moet houden. De loonadministrateurs van VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants zijn experts, altijd up-to-date en geroutineerd in dit werk. Jouw salarisadministratie is bij ons in goede handen.

Meer overzicht in jouw grootste kostenpost

Een overzichtelijke salarisadministratie levert je veel meer inzicht in de grootste kostenpost van jou installatiebedrijf op. Wij onderzoeken mogelijke besparingen voor je. Geven je alle relevante informatie, inclusief benchmarkinformatie over de salarisopbouw van de collega’s binnen jouw de installatiebranche. Periodiek bespreken we de fiscale mogelijkheden met je, onderzoeken we de kansen voor loonsubsidies, of adviseren we desgewenst over het zogeheten cafetariamodel, waarbij werknemers zelf hun arbeidsvoorwaardenpakket kunnen samenstellen. Goed voor jouw medewerkerstevredenheid en jouw loonkostenontwikkeling.

Voordelen van uitbesteden

Behalve een overzichtelijke en up-to-date salarisadministratie, levert uitbesteden je meer concrete voordelen:

  • Vaste prijsafspraken: je weet vooraf welke kosten je kunt verwachten.
  • Geen aanschaf van of investering in dure HR-software.
  • Kostenbesparing op het onderhouden van specialistische vakkennis.
  • Benchmarks met branche-informatie.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Uitbesteden of zelf doen?

Wanneer je twijfelt of je iemand moet aannemen voor jouw salarisadministratie of dit liever gaat uitbesteden, adviseren wij je graag. Maak een afspraak met VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants voor een vrijblijvend gesprek in Wilnis, Woerden of Amsterdam.

Afspraak maken