We maken gebruik van cookies

Accepteer

Dienst bescherming stresstest

Hoe ziet het programma: “Bescherming Stresstest” eruit?

Aan de hand van een vragenlijst maken wij voor jou en jouw onderneming een bescherming stresstest. Na het beantwoorden en het verzenden van de vragen gaan onze adviseurs aan de slag met het opmaken van jouw bescherming stresstest.
Zo bepalen we met elkaar waar je je zorgen over maakt en wat daarvoor de mogelijke denkrichtingen van een oplossing zijn.

Drie centrale thema’s

De vragenlijst is opgebouwd rondom drie centrale programma’s waar je mogelijk behoeft aan zult hebben. Dat is: bescherming, continuïteit en nalatenschap en risicobeperking. Welke deelvragen daarbij horen en welke onderdelen er nodig kunnen zijn om in  de verschillende behoeften te voorzien lees je hieronder. We geven concreet aan wat je moet doen en welke rol wij vervullen om het gewenste resultaat te behalen.

GRATIS

Normaal is je investering voor deze scan en bespreking € 250. In verband met de Coronacrisis bieden wij deze de komende periode gratis aan alle ondernemers aan. Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld gaat onze adviseur voor je aan de slag. Binnen 48 uur (op werkdagen) krijg je je rapport toegestuurd. Daarna maken we een afspraak voor een videocall om deze scan met je door te lopen.

Interesse?

Heb je interesse in deze scan? Klik dan hieronder.

START VRAGENLIJST

 

Bekijk hier het voorbeeld van de scan die je kunt verwachten. 

Heb je behoefte aan meer inzicht voor jouw onderneming? En denk je dat we je kunnen helpen met een of meerdere onderdelen die hierboven genoemd worden? Dan gaan we graag voor je aan de slag. Ben je er nog niet zeker van wat het beste bij je past? Neem dan even contact met ons op. Laat hieronder je gegevens achter en we bellen jou.

Terug naar onze diensten.