We maken gebruik van cookies

Accepteer

Dienst Strategische Blauwdruk

Hoe ziet de Strategische Blauwdruk voor ondernemers in de installatiesector er uit?

Aan de hand van een gedetailleerde vragenlijst maken wij van jouw installatie onderneming een strategische blauwdruk. Na het beantwoorden en het verzenden van de vragen gaan onze adviseurs aan de slag met het opmaken van jouw strategische blauwdruk. Zo bepalen we met elkaar waar je behoefte aan hebt en welke van onze diensten daar het beste bij passen.

Drie centrale thema’s

De vragenlijst is opgebouwd rondom drie centrale programma’s binnen de bedrijfsvoering waar je mogelijk behoefte aan kunt hebben: financiële zekerheid, ondernemingsgroei en financiële vrijheid. Welke deelvragen daarbij horen en welke onderdelen er nodig kunnen zijn om in de verschillende behoeften te voorzien lees je hieronder. We geven natuurlijk ook aan welke rol wij vervullen om het gewenste resultaat te behalen.

START VRAGENLIJST

De Snelle Scan in praktijk:

“Onze interesse was gewekt toen bleek dat VANTHUL veel ervaring heeft in de installatiebranche. We waren al wat langer op zoek naar de juiste adviseur in deze branche en daarom hebben we Gerd destijds uitgenodigd voor een kennismaking. Mooie woorden en interessante voorspellingen voor ons bedrijf, maar we wilden toch graag wat meer zien, voordat we met VANTHUL aan de slag gingen. De Snelle Scan was daarom voor ons perfect. Voor een relatief laag bedrag heeft VANTHUL een hele scan van ons bedrijf gemaakt inclusief een aantal hele realistische en uitvoerbare adviezen. Het mooie aan de snelle scan was ook nog een dat wanneer je hier niet tevreden mee bent, je je geld terug krijgt. Dus waarom zou je het dan niet doen? Dit raad ik echt alle ondernemers aan.

Een opvallende uitkomst was onder meer dat we door het verhogen van onze tarieven nu leukere opdrachten hebben. Dat hadden we vooraf niet durven dromen. Maar complete berekening + onderbouwing hiervoor, gedaan door Gerd, heeft ons overgehaald en dus meteen met succes. Na de Snelle Scan hebben wij er bewust voor gekozen om verder te gaan met het programma ‘Inzichten

Interesse ?

Wanneer je geïnteresseerd bent in de Strategische Blauwdruk voor installatie ondernemers, vul dan het onderstaande formulier in, er wordt dan een telefonische afspraak gepland met onze adviseur om de details door te nemen.