We maken gebruik van cookies

Accepteer

Dienst Meer geld

Hoe ziet het programma: “Meer geld” eruit?

Ondernemingsstructuur? Het klinkt heel logisch, maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Heel hard werken, alles aannemen en hopen dat er aan het eind van de streep meer binnenkomt dan dat er uitgaat? Door hier bewust mee aan de slag te gaan, kun je flinke stappen maken. Waar zit potentie? Hoe maak ik meer winst? VANTHUL gaat graag met jou aan de slag om hier aan te werken.

Heb je behoefte aan:

  • Meer geld vrij door belastingbesparingen?
  • Gemoedsrust over de geldpositie?
  • Minder werkkapitaal noodzakelijk?
  • Rust op financieel gebied?
  • Financieel Inzicht en overzicht?
  • Betekenisvolle managementrapporten?
  • Goedkoper geld lenen?

VANTHUL kan je in dat geval adviseren over en helpen bij de volgende onderdelen van je bedrijfsvoering:

A: Essentieel optimaal ondernemen

“Als de basis goed is…” Wij zorgen er voor dat je als ondernemer jaarlijks voldoet aan de wettelijke vereisten, zowel privé als zakelijk. Je kunt van ons continue fiscale optimalisatie verwachten en een proactieve besparingsstrategie.

B: Ideale ondernemingsstructuur

Hoe ziet jouw ideale ondernemingsstructuur eruit? Heb jij precies voor ogen hoe dit moet zijn? Of laat jij je inspireren door de dagelijkse gang van zaken? Dit onderdeel beschermt jou als ondernemer tegen ongewilde schuldeisers en zorgt voor risicoverlaging bij onverwachte gebeurtenissen. Bovendien bekijken we of en zo ja bij welke structuurwijzigingen je belasting kunt besparen. Wij regelen de fiscale inrichting en voeren gesprekken met de Belastingdienst en andere instellingen om je belangen op dit gebied te behartigen.

C: Inzicht in administratie

VANTHUL houdt toezicht op jouw administratie en maakt elk kwartaal een financieel- en kasstroomoverzicht, zodat je precies weet hoe het bedrijf er voor staat. Hieruit voortvloeiend krijg je een jaarlijkse prognose of een rolling forecast. Onderdeel van het programma financiële zekerheid.

D: Proactieve besluitvorming

Samen met een adviseur worden er een aantal doelstellingen in de vorm van Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI’s) opgesteld die als richtlijnen fungeren bij de werkzaamheden. Wij zorgen voor een real-time dashboard zodat je altijd kunt zien waar je staat en of de doelstellingen gehaald worden.

De dienst “Meer geld” in praktijk:

“Na de zoveelste avond op kantoor, ben ik eens gaan googlen hoe andere ondernemers dat toch doen; een fijn gezinsleven én een succesvolle onderneming. Er is werk in overvloed en ik nam alles aan dat er was, want ik weet ook hoe de crisisjaren waren. Maar in de praktijk betekent dat werkweken van 60-70 uur en veel van huis. Iets waar ik, maar ook mijn vrouw en kinderen niet blij van worden. En ben ik dan thuis, ben ik eigenlijk te moe om nog iets te ondernemen.

Via via kwam ik bij VANTHUL en daar heb ik mijn gegevens achter gelaten. De volgende dag werd ik gebeld en heb ik meteen een inspirerend gesprek gehad. Ik merkte dat ik nadat ik ophing dat ik zelfs weer een beetje energie kreeg. Op een andere manier bezig zijn met mijn onderneming. We zijn begonnen met het programma ‘Meer geld’ en wat het me oplevert? Veel meer rust over mijn geldpositie, overzicht, begrijpelijke rapporten en een klankbord. Gerd komt regelmatig langs en dan nemen we alles weer door. Geen uren lange sessies, maar duidelijk en concreet. Loop ik ergens tegenaan of zit ik ergens mee; ik kan altijd even bellen of mailen zodat ik weer verder kan!”

Interesse ?

Heb je behoefte aan structuur voor jouw onderneming? En denk je dat we je kunnen helpen met een of meerdere onderdelen die hierboven genoemd worden? Dan gaan we graag voor je aan de slag met ons programma ‘Meer geld’. Ben je er nog niet zeker van wat het beste bij je past? Vul dan de vragenlijst in zodat we je hier een passend advies over kunnen geven. Klik hier…

Liever direct contact met 1 van onze adviseurs? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. 

 

Terug naar onze diensten.