We maken gebruik van cookies

Accepteer

Dienst Meer groei

Hoe ziet het programma: “Meer groei” eruit?

Meer groei; we gaan graag met je aan de slag. Heb jij behoefte aan:

  • Controle over de ontwikkelingen?
  • Meer geldreserves?
  • Meer rust en vrije tijd naast je bedrijf?
  • Duidelijkheid binnen de organisatie?
  • Meer verantwoordelijkheid bij het personeel?
  • De juiste mensen op de juiste plek?

VANTHUL kan je in dat geval adviseren over en helpen bij de volgende onderdelen van je bedrijfsvoering:

A: Groeipotentieel als onderdeel van de ondernemingsgroei

Waar zit het groeipotentieel van jouw onderneming? Wij identificeren de groeifactoren en gaan hier mee aan de slag. Vervolgens bepalen we ieder jaar opnieuw de waarde van je onderneming en doen we onderzoek naar waardeverhogers. Tot slot monitoren wij de groeistrategie zodat je op koers blijft.

B: Meer groei

Wie wil dat nu niet? Maar hoe? Ondernemers zijn bijna altijd gepassioneerd over wat ze doen; producten ontwikkelen, innoveren, klanten blij maken, marketing, verkoop, noem maar op. Maar financiën vinden ze vaak maar lastig. Daardoor heeft een gemiddelde ondernemer geen idee hoeveel waardevolle informatie er besloten ligt in de cijfers. Wij identificeren de kosten en implementeren en monitoren het groeiverbeterplan. We gaan aan de slag met de netto groei en waarde en gaan deze samen met jou verhogen. Dit is onderdeel van het programma ‘ondernemingsgroei.’

C: Kasstroomoptimalisatie

We maken de kasstroomrapporten en stellen een verbeteringsplan op. Je ontvangt maandelijks een overzicht van alle inkomsten en uitgaven verwerkt in het zogeheten ‘Waar-is-het-geld-gebleven-overzicht’. Tot slot streven wij ernaar om de cash conversion cycle te verkorten. Dat brengt direct weer andere voordelen met zich mee. Zoals minder werkkapitaal, een hogere rentabiliteit en een hogere solvabiliteit.

D: Ontwikkeling in ondernemerschap

Bij dit onderdeel ligt de aandacht op het creëren van meer duidelijkheid binnen de organisatie. We streven ernaar de mate waarin het team verantwoording neemt, te verhogen. We gaan ook aan de slag met het identificeren en uitvoeren van de bedrijfsvoering, zodat deze voor iedereen duidelijk wordt.

De dienst “Meer groei” in praktijk:

“We werken allemaal keihard en er is veel werk. Maar ik miste vaak het complete overzicht dat ik wilde hebben. Een toekomstvisie, een stip aan de horizon. Dat gaf niet altijd een goed gevoel en daarom waren we opzoek naar …? Waar naar eigenlijk? Een partner die ons kan adviseren en begeleiden op verschillende gebieden met kennis van de branche.
VANTHUL liet met haar Snelle Scan direct zien dat er nog heel veel kansen lagen. Kansen waarvan ik ergens ook wel wist dat ze er misschien wel waren, maar ze waren nog niet concreet. VANTHUL heeft me met haar gegronde adviezen het vertrouwen gegeven dat je moet hebben als ondernemer. We hebben onlangs weer iemand aangenomen, iets waar we al een langere tijd tegen aan zaten te hikken, want tja, wat wanneer de tijden weer minder worden? Hebben we wel genoeg werk? Enz. Maar een uitgebreide berekening van VANTHUL liet mij inzien dat mij dit juist geld ging opleveren. We hebben het gedaan en zijn daar enorm blij mee. Ook de blogs die zij schrijven en de Webinar die zij onlangs gaven zijn voor mij waardevolle bronnen om weer even op een andere manier met ons bedrijf bezig te zijn.

Interesse ?

Heb je behoefte aan meer inzicht voor jouw onderneming? En denk je dat we je kunnen helpen met een of meerdere onderdelen die hierboven genoemd worden? Dan gaan we graag voor je aan de slag met ons programma ‘Meer groei’. Ben je er nog niet zeker van wat het beste bij je past? Vul dan de vragenlijst in zodat we je hier een passend advies over kunnen geven. Klik hier…

Liever direct contact met 1 van onze adviseurs? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. 

Terug naar onze diensten.