We maken gebruik van cookies

Accepteer

Power-Kickstart je bedrijf voor de energietransitie

Het is druk bij de installateurs in Nederland. Door de combinatie van een groot aanbod van werk en krapte op arbeidsmarkt ontbreekt de tijd om AAN de onderneming te werken. En juist dat is hard nodig, want de wereld van de installateur verandert in hoog tempo. De hoge energietarieven jagen de vraag naar energiebesparing zowel bij het bedrijfsleven als de consument aan. Zonnepanelen en warmtewisselaars zijn niet aan te slepen. Terwijl we nog maar aan het begin van de energietransitie staan. Als je voluit wilt profiteren van de kansen die dat voor jouw onderneming gaat bieden, moet je er nu aan werken om je bedrijf daarvoor in te gaan richten.

Lastige keuzes

Het zijn geen eenvoudige beslissingen die je moet nemen. Het vraagt keuzes over de richting waarin je wilt specialiseren, beslissingen over de klanten waar je je op richt. Het heeft consequenties voor de inzet van je personeel en ook voor je omzet- en winstprognoses. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen met ons POWER-programma dat speciaal voor installateurs is ontwikkeld om hun onderneming in topvorm te brengen voor de Energietransitie.

POWER-Kickstart voor de energietransitie

POWER-Kickstart zet de noodzakelijke veranderingen snel in gang. In drie stappen wordt glashelder waar het heen moet jouw onderneming:

  1. In de eerste maand brengen we met POWER-Scan het verbeterpotentieel qua omzet en winst in beeld. Dat laat ook meteen zien dat POWER zichzelf makkelijk terugverdient. POWER-Scan geeft inzicht in de cijfers waar je als ondernemer concreet mee aan het werk kan om de omzet en winst te verbeteren. Naast de inventarisatie van de cijfers, kost het één ochtend om de resultaten van de Scan en het plan met elkaar door te spreken.
  2. In maand twee concentreren we ons op het functioneren van jullie organisatie en hoe we door efficiencyverbeteringen tijd vinden om de druk van de ketel te halen bij de planning én tijd over te houden om AAN de onderneming te werken. Een workshop met de ondernemer(s) en de eerste monteur(s) om input te verzamelen kost jullie een middag. De presentatie van de resultaten en verbetervoorstellen een ochtend.
  3. In maand drie gaan we aan de slag met Innovatie en propositie-ontwikkeling. Welke nieuwe producten en diensten passen bij jouw onderneming én de energietransitie. We organiseren daarvoor een workshop innoveren die een middag duurt.

POWER-Kickstart levert een concreet verbeterplan waar jullie zelf mee aan de slag kunnen. Inclusief de maatwerk KPI’s om te monitoren of het verbeterplan de voorspelde resultaten oplevert. Wij laten je precies zien hoe die monitoring werkt en hoe je kunt bijsturen, omdat we gedurende drie maanden de ontwikkelingen zelf scherp in de gaten houden en daarover rapporteren.

Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot onze online kennisbank, onze workshopvideo’s, de strategiekaart Energietransitie en ons gereedschap en de rekenmodellen die je nodig hebt om jouw installatiebedrijf in topvorm voor de energietransitie te krijgen.

POWER verdient zichzelf 4x terug

Als je enthousiast bent geworden door POWER-Kickstart, maar je snel door wilt om je onderneming te verbouwen, kun je kiezen voor ons complete POWER-programma waarin we je anderhalf jaar begeleiden bij de transformatie van je onderneming. Daarmee versnellen we het proces en profiteer je eerder van de resultaten. Die investering verdient zichzelf gegarandeerd terug.

Meer informatie over ons POWER-programma? Klik hier! Of maak een vrijblijvende afspraak met Gerd van ’t Hul om te bespreken hoe POWER-Kickstart jouw onderneming snel verder helpt.

 

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen.

Share: