We maken gebruik van cookies

Accepteer

Kasstroom in tijden van crisis

Het zijn hele bijzondere tijden. Veel spanning en onzekerheid en niemand weet wat er precies gaat gebeuren. Voor een flink aantal ondernemers komen er zware tijden, maar er worden ook al de nodige maatregelen getroffen om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

Uiteraard helpen wij ondernemers ook graag zoveel mogelijk waar kan en daarom hebben we een aantal diensten die meteen ingezet kunnen worden. Zo hebben wij ook een besloten Facebookgroep gemaakt voor alle ondernemers die graag gratis tips en advies van de adviseurs willen ontvangen. Dagelijks houden we iedereen in deze groep op de hoogte van alle ontwikkelingen en bieden we diverse passende diensten aan.

Daarnaast organiseren we deze maand een weer Webinar waarin we je alles vertellen over hoe in deze tijd een gezonde kasstroom kunt creëren. Tijdens deze Webinar is uiteraard ook mogelijk om direct vragen te stellen of met ons te sparren. Lijkt je dit leuk? Meld je dat geheel vrijblijvend en gratis aan en doe donderdag 26 maart om 20.30 uur mee aan deze Webinar.

Meld je aan! 

Share: