We maken gebruik van cookies

Accepteer

Gegarandeerd resultaat en klaar voor de energietransitie

POWER-Integraal is ons full service POWER-programma waarmee we installateurs achttien maanden lang persoonlijk begeleiden om hun onderneming naar een topvorm voor de Energietransitie te ontwikkelen. Daarvoor gebruiken we POWER-SCAN en POWER-KICKSTART als uitgangspunt voor een benadering die helemaal is toegesneden op jouw organisatie.

Met een maatwerkprogramma garanderen we dat je binnen anderhalf jaar alle doelstellingen gaat realiseren die we met behulp van de POWER-SCAN en POWER-KICKSTART samen hebben vastgesteld. We helpen je bijsturen als de KPI’s zich niet ontwikkelen zoals we willen.

De verbeteringen zijn meteen meetbaar en voelbaar. Voor je organisatie en je privéleven. Het ondernemen wordt een stuk leuker en rendabeler. Met meer tijd en ruimte om daar privé van te genieten. Terwijl je omzet minstens 20% groeit en je winst gemiddeld zelfs 400%!

Garantie

POWER-INTEGRAAL verdient zichzelf terug. Het is ook geen eenmalig advies waarvan je zelf moet uitzoeken hoe je dat aan de praat krijgt. We helpen en begeleiden je stap voor stap om je doelen te realiseren. Maatwerk met een gegarandeerd resultaat. Is het de investering en tijd en geld waard? Wij weten dat zeker, omdat we het voor andere installateurs keihard zien werken.

Om je te helpen beslissen, hebben we daarom onze garantieregeling ontwikkeld:

We gaan samen met POWER-INTEGRAAL aan de slag, met duidelijke doelen en meetpunten. Deze bepalen we realistisch op basis van de uitkomsten van de POWER-SCAN. Wanneer jij jouw deel van de afspraken nakomt, dan garanderen wij dat je de investeringen in POWER minstens 4x gaat terugverdienen. Als ons dat niet lukt, dan hoef je ons niet te betalen.

Geen verrassingen

De kosten van POWER-INTEGRAAL voor jouw onderneming stellen we vast op basis van een uitgebreid kennismakingsgesprek.
Inbegrepen in de investering zijn:

  • Een realistisch maatwerkplan om je bedrijf te transformeren voor de Energietransitie
  • Heldere KPI’s in een maatwerk dashboard om te monitoren en bij te sturen
  • Minstens 20% omzetgroei
  • Verdubbeling van de winst
  • Altijd persoonlijk en advies op maat
  • Direct contact met jouw persoonlijke adviseur
  • Altijd binnen 48 uur reactie op jullie verzoeken
  • Gegarandeerde ROI!

Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk gesprek over wat ons POWER-programma voor jouw elektrotechnische installatiebedrijf kan opleveren? Deel je contactgegevens met ons en we maken snel een afspraak voor een uitgebreide kennismaking.

 

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen.

Share: