We maken gebruik van cookies

Accepteer

Structureren van je onderneming, zo doe je dat

Wil jij dat jouw installatiebedrijf groeit en nog meer omzet draait? Dan is het structureren van de onderneming belangrijk belangrijk voor de groei. Want voordat je het weet groeit jouw bedrijf je boven het hoofd. En met een goede structurering verdien je meer met minder uur werken. VANTHUL helpt jou graag bij het structureren van jouw onderneming.

Structuur begint bij een goede missie en visie

Wat wil je met je bedrijf? Waar sta je voor en waar wil je naar toe? Wat is het bestaansrecht van jouw bedrijf? Wat onderscheidt jou van anderen? Allemaal vragen waar je goed over na moet denken. Deze vragen helpen je namelijk bij het maken van een plan. Een plan om nog beter te worden en nog meer te groeien. Begin bij je missie en visie. De missie en visie helpen je na te denken over wat je met jouw bedrijf wilt toevoegen. Voor klanten, voor medewerkers en voor de maatschappij in z’n algemeen. En naar aanleiding van deze antwoorden, ga jij keuzes maken. Een goede missie en visie helpen je een richting te bepalen en structuur aan te brengen.

Geen structuur zonder financieel inzicht

Heb je geen duidelijk financieel inzicht? Dan is een goede bedrijfsstructuur onmogelijk. Je moet precies weten wat er binnenkomt, wat eruit gaat en wat er aan het eind van de streep overblijft. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen jou graag bij met een financieel overzicht. Zo weet je precies hoe je ervoor staat en waar mogelijk nog groeipotentie zit.

Structuur aanbrengen? Investeer in jouw medewerkers

Goede medewerkers zijn de basis van een succesvol bedrijf. Daarom is het belangrijk dat jij ervoor zorgt dat jouw werknemers tevreden zijn. Bied medewerkers daarom de kans te groeien. Hoe je dat doet? Door mogelijke carrière-paden uit te stippelen. Een belangrijke stap naar meer controle, zowel voor jou als voor medewerkers.

Structureren van je onderneming kent vele voordelen

De voordelen van het structureren van jouw onderneming zijn talloos. Het helpt jou een onderneming op te bouwen die uiteindelijk ook functioneert zonder jou. En dat niet alleen. Je maakt ook nog eens winst, terwijl je minder dan 40 uur per week werkt. Misschien wordt het eindelijk mogelijk om jouw privéleven te combineren met ondernemen. Is dat niet fijn?

VANTHUL helpt jou graag jouw graag bij het structureren van jouw onderneming

VANTHUL gaat graag met jou aan de slag om je te begeleiden bij het structureren van jouw installatiebedrijf. Het is onze missie om het leven van ondernemers en managementteams in de installatiebranche positief te veranderen. Hoe? We luisteren en analyseren.Vervolgens geven wij jou de juiste informatie en advies. Dankzij onze jarenlange ervaring en branchekennis kunnen wij jou helpen jouw organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten.

Maak vrijblijvend een afspraak zodat we kunnen bekijken wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Financiële vrijheid

 

 

In de peiler ‘Financiële zekerheid’ gaan we aan de slag met punten als: Meer geld vrij door belastingbesparingen?Gemoedsrust over de geldpositie? Rust op financieel gebied? Financieel Inzicht en overzicht? Enz.

Fill out my online form

Gerelateerde Artikelen

Share: