We maken gebruik van cookies

Accepteer

Bespaar door automatiseren of outsourcen van de backoffice

Voor grote ondernemingen kan het interessant zijn om de backoffice te automatiseren en te outsourcen. Niet tijdelijk, maar permanent. Wij nemen dan administratieve processen van je over en verbeteren deze. Je bespaart als elektro installateur hiermee op fte’s doordat er minder bezetting nodig is voor bijvoorbeeld salarisadministratie.

Specifieke kennis permanent beschikbaar

Wanneer wij deze taken overnemen, profiteer je van de hoge kwaliteit en continuïteit die onze gespecialiseerde medewerkers je bieden. Zij beschikken over veel specifieke kennis, die dan voor jou ook permanent inzetbaar is. Personeelsverloop betekent nu een risico op kennisverlies. Door taken met bijvoorbeeld specifieke fiscale kennis uit te besteden, is dat risico uitgesloten. De benodigde kennis is tenslotte altijd aanwezig op ons accountantskantoor.

Grotendeels automatiseren

Outsourcen van administratieve taken betekent overigens niet alle fte’s 1-op-1 overdragen. We kijken juist naar hoe automatisering kan besparen op uren. Dat komt bovenop de besparing op alle personele kosten, waarop wij een efficiencyslag maken voor het bedrijf. Ook wanneer je jouw backoffice niet aan ons uitbesteedt, ondersteunen we graag bij het automatiseringsproces.

Wat bespaar je hiermee?

De efficiencyslag van een externe backoffice en besparing door automatisering, levert je een interessante besparing op. Laat het ons een keer vrijblijvend voorrekenen, dat kost je niets. Maak nu een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Weten wat we nog meer voor je kunnen doen?

Het outsourcen van jouw backoffice is maar één van de professionele services waarmee we jouw als ondernemer van een elektrotechnisch installatiebedrijf kunnen ontlasten. Ook op andere terreinen denken we graag met je mee. Ontdek wat we nog meer voor je kunnen betekenen en maak kennis met de persoonlijke benadering van VANTHUL adviseurs – fiscalisten -accountants

Kennismaken