We maken gebruik van cookies

Accepteer

Scanboekhouden: dé manier om jouw documenten en data in te voeren.

Het correct invoeren en verwerken van data en documenten is noodzakelijk voor iedere boekhouding. Het is meestal ook een arbeidsintensieve klus. Je bespaart kosten wanneer je dit werk voor een belangrijk deel van ons overneemt. Met scanboekhouden is dit snel en eenvoudig mogelijk. Met een speciale app zelfs op iedere locatie waar je internet hebt.

Jij scant, wij verwerken

Het principe van scanboekhouden is heel simpel. Je scant zelf al jouw facturen in en levert die scans vervolgens digitaal bij ons aan. Wij verwerken de scans in jouw administratie. Daarnaast exporteer je periodiek jouw bankgegevens (mutaties) vanuit telebankieren. Ook die lezen we automatisch in. Voor jou is het niet veel extra werk, voor ons betekent het dat we jouw boekhouding sneller en efficiënter kunnen verwerken. Daarmee bespaar je met gemak honderden euro’s.

Scannen met een app: je vergeet niets meer

Voor vrijwel alle online boekhoudprogramma’s is er inmiddels een app. Hiermee scan en verwerk je bonnetjes en facturen direct. Je hebt alleen toegang tot internet nodig. Wij adviseren je graag over programma’s als Reeleezee, Yuki en Twinfield, alle ook toegankelijk via een app. Zo regel je jouw administratie snel en eenvoudig via je mobiele telefoon of tablet.

Weten wat we nog meer voor je kunnen doen?

Scanboekhouden maakt online boekhouden nog efficiënter. Ook op andere vlakken helpen we jouw onderneming graag vooruit. Van administratie tot fiscale en juridische vraagstukken. Weten wat je dit oplevert? Maak kennis met de persoonlijke benadering van VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants.

Kennismaken