We maken gebruik van cookies

Accepteer

Seminar ‘Efficiënt werken in de installatie branche’

Ben jij ook klaar met die omslachtige en tijdrovende processen in je onderneming? ’s Ochtends eerst naar de zaak rijden om de werkbon op te halen en nog handmatig factureren? Dat moet toch makkelijker kunnen! Goed nieuws, wij vertellen je graag hoe. Schrijf je in voor ons gratis seminar ‘Efficiënt werken in de installatie branche’ op 14 november in Utrecht. We bundelen onze krachten met Minuba, Solar en Twinfield en zullen je verrassen met inspirerende tips & tools om slimmer te werken.

Wie zijn de sprekers?

Tijdens het seminar zullen de specialisten van Minuba, Twinfield, VANTHUL en Solar je alles uitleggen over het slim automatiseren van je bedrijfsprocessen. Dit doen ze door praktische tips en informatie te delen over hoe jij efficiënter kunt werken en daarmee tijd én kosten besparen.

Minuba, aanbieder van automatiseringssoftware voor orderbeheer in de installatie branche

“Orderbeheer voor zowel kleinere als grotere bedrijven in de installatiebranche, die zowel facturering als tijdregistratie omvatten.”

Twinfield, leverancier van online boekhoudsoftware

“Twinfield maakt professioneel boekhouden persoonlijk. Veilig, snel en overzichtelijk. Ruim 300 software koppelingen, eenvoudige automatisering. Persoonlijke ondersteuning en een uitgebreide kennisbank.”

VANTHUL adviseurs – fiscalisten – accountants, gespecialiseerd in de installatie branche

“Wij willen het leven van ondernemers en managementteams positief te veranderen. Door te luisteren, te analyseren en te informeren helpen wij ondernemers om kansen optimaal te benutten.”

Solar, groothandel in bouw- en installatie materialen

“Solar biedt je als technische groothandel een breed assortiment installatiemateriaal, maatoplossingen, snelle logistieke diensten en technische ondersteuning.”

 

Belangrijke informatie

Wanneer: donderdag 14 november

Tijd: 16:00-19:00

Waar: Mississippidreef 46, Utrecht

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen en vragen naar Mariska Marsman – 0297 231717

 

Aanmelden

We hebben beperkt plaatsen beschikbaar dus meld je snel hieronder aan:

Fill out my online form

Seminar installatiebranch