We maken gebruik van cookies

Accepteer

Jouw rechterhand als het gaat om ondernemen in de installatiebranche

Bedankt voor jouw bezoek aan deze pagina! De eerste stap is gezet en nu gaan we graag samen verder. Wanneer je de webinar gemist hebt, kun je deze hier terugkijken of wellicht delen met iemand. Heb je vragen of opmerkingen, bel of mail me gerust! 0297 172323 of support@vanthul.nl

Ben je benieuwd welke uurtarieven je collega’s rekenen? Dan ben je op de juiste pagina. Wij hebben een lijst samengesteld van de uurtarieven van verschillende elektrotechnische installatiebedrijven door Nederland.

De lijst is opgebouwd op basis van verzonden facturen van installatiebedrijven. Het gaat hier voornamelijk om facturen voor kleine werkzaamheden. Aangenomen werk, zoals bijvoorbeeld voor nieuwbouw, zijn niet meegenomen in dit overzicht. Deze uurtarieven zijn namelijk niet af te leiden uit de termijnfacturen. De lijst is opgebouwd uit uurtarieven van facturen van 38 verschillende installatiebedrijven uit alle regio’s van Nederland. De facturen zijn verzameld door onze medewerkers en een netwerk van mensen die op vrijwillige basis de gehanteerde uurtarieven aan ons doorgeven.

Bekijk hier het tarievenoverzicht!

 

Kijk de Webinar terug:

Wil je de training nog een keer terugkijken, of misschien delen met iemand? Bekijk dan hier de hele Webinar

Mastermind

Tijdens de webinar is de Mastermind gepresenteerd. Lijkt jouw dit interessant of wil je hier meer over weten, lees dan hier alles over deze inspirerende groep ondernemers.

 

Tarieven van andere installatiebedrijven

Welke tarieven hanteren andere installatiebedrijven? Wil jij het weten? Wij hebben uitgezocht en verwerkt in een lijst van ongeveer 50 ondernemingen. Lees hier meer. 

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op.