We maken gebruik van cookies

Accepteer

Benchmarks en KPI’s voor de groei van jouw installatiebedrijf

Om verder te groeien met jouw onderneming, heb je een sterk onderbouwde strategie nodig. Hoe meer je weet over de concurrentie binnen de elektrotechnische installatiebranche, des te sterker jij je eigen positie maakt. Waar liggen je kansen en bedreigingen? Hoe kun je het beter doen dan je branchegenoten? Onze MKB-experts houden de ontwikkelingen in verschillende branches in de gaten en helpen je met kennis waarmee jouw onderneming een voorsprong neemt.

Profiteer van onze toegang tot databases

Voor gezonde groei is een groeistrategie nodig. Met jou bepalen wij welke sturingsinformatie nodig is voor de groei die jij wilt realiseren. We combineren onze kennis van de installatiebranche met informatie (benchmarks) uit diverse databases en zo komen we tot een onderbouwde groeistrategie. Je profiteert van onze toegang tot de data uit de installatiebranche.

Energietransitie advies

Advies energietransitie

Wordt je de beste performer in de installatiebranche?

Wij bekijken de kritische prestatie indicatoren (KPI’s) van de best presterende bedrijven in je branche. Dit gebruiken we om je te helpen de beste performer in je branche te worden. Niet door je te overspoelen met feiten en cijfers, maar door alle data om te zetten naar gerichte sturingsinformatie voor jouw onderneming. Zo brengen we exact voor je in kaart waar voor jou de ruimte ligt om te groeien.

Uw partner voor bedrijfsgroei

Wij houden van ambitieuze ondernemers. Zij zijn de motor van onze economie en wij zijn graag de katalysator. We helpen mee om ambities waar te maken, onder andere door gebruik te maken van KPI’s en benchmarks. Ervaar hoe je succesvol en winstgevend kunt groeien. Maak kennis met de persoonlijke benadering van VANTHUL Accountants & Management Adviseurs.

Vrijblijvend kennismaken