Benchmarks en KPI’s voor de groei van uw bedrijf

Om verder te groeien met uw onderneming, heeft u een sterk onderbouwde strategie nodig. Hoe meer u weet over de concurrentie binnen uw markt, des te sterker u uw eigen positie maakt. Waar liggen uw kansen en bedreigingen? Hoe kunt u het beter doen dan uw branchegenoten? Onze MKB-experts houden de ontwikkelingen in verschillende branches in de gaten en helpen u met kennis waarmee uw onderneming een voorsprong neemt.

Profiteer van onze toegang tot databases

Voor gezonde groei is een groeistrategie nodig. Met u bepalen wij welke sturingsinformatie nodig is voor de groei die u wilt realiseren. We combineren onze kennis van uw branche met informatie (benchmarks) uit diverse databases en zo komen we tot een onderbouwde groeistrategie. U profiteert van onze toegang tot de data uit uw branche.

Wordt u de beste performer in uw branche?

Wij bekijken de kritische prestatie indicatoren (KPI’s) van de best presterende bedrijven in uw branche. Dit gebruiken we om u te helpen de beste performer in uw branche te worden. Niet door u te overspoelen met feiten en cijfers, maar door alle data om te zetten naar gerichte sturingsinformatie voor uw onderneming. Zo brengen we exact voor u in kaart waar voor u de ruimte ligt om te groeien.

Uw partner voor bedrijfsgroei

Wij houden van ambitieuze ondernemers. Zij zijn de motor van onze economie en wij zijn graag de katalysator. We helpen mee om ambities waar te maken, onder andere door gebruik te maken van KPI’s en benchmarks. Ervaar hoe u succesvol en winstgevend kunt groeien. Maak kennis met de persoonlijke benadering van Van ’t Hul Accountants & Management Adviseurs.

Vrijblijvend kennismaken