Laat uw jaarrekening voor uw onderneming spreken!

Jaarcijfers zijn niet alleen voor banken, financiers en voor de fiscale aangifte van belang, maar vooral voor uzelf. Uw jaarrekening geeft immers inzicht in de financiële huishouding van uw onderneming en bevat sturingsinformatie voor de koers van uw bedrijf. De jaarrekening vormt het uitgangspunt voor het opstellen van uw begroting voor de toekomst. Gecombineerd met uw tussentijdse cijfers heeft u de vinger aan de pols, meer inzicht in de resultaten en kunt u tijdig bijstellen en verder optimaliseren.

Benchmark jouw jaarrekening

Wij benchmarken uw jaarrekening met de branche

Van de meeste branches hebben we bij Van ‘t Hul adviseurs – fiscalisten – accountants toegang tot benchmarks, zodat we uw onderneming kunnen vergelijken met de kengetallen uit uw branche. Met behulp van het Management Kompas Systeem stellen we samen prognoses op voor uw onderneming en we kijken samen met u waar kansen en bedreigingen liggen. Met uw jaarrekening als uitgangspunt en vergelijking met benchmarks uit uw eigen branche, krijgt u de benodigde inzichten om de winst en groei van uw onderneming verder te verbeteren.

Jaarrekening op fiscale of commerciële grondslag?

De keuze voor een jaarrekening op fiscale of commerciële grondslag hoeft u niet te maken. Bij de voorbespreking van uw jaarrekening beslissen we samen wat voor uw bedrijf, op dit moment de beste oplossing is.

Vrijblijvende afspraak maken

Jouw jaarrekening laten benchmarken

Kunnen wij voor jullie de jaarrekening opstellen zodat je meer inzicht in de resultaten krijgt en kun je tijdig kunt bijstellen en verder optimaliseren.

MEER INFORMATIE